Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δήλωση ΣΟΚ από την Adele για τη Rihanna. Τι τρέχει μεταξύ τους; (video)

«Είμαι straight αλλά για την Rihanna θα έκανα μια εξαίρεση! Τα πόδια της είναι το κάτι άλλο», δήλωσε πρόσφατα η Adele σε συνέντευξή της στο Βρετανικό περιοδικό Celebs. Η 22χρονη είπε ότι έχει μείνει άναυδη από την εμφάνιση της Rihanna στα φετινά Brit Awards, μέχρι που σκέφτηκε να γίνει λεσβία για χάρη της…

«Βλέπεις κάποια σαν τη Rihanna και σκέφτεσαι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το κορμί. Αν μου το ζητούσε, θα έκανα τα πάντα για να την ικανοποιήσω» είπε η Adele. Ταυτόχρονα σε μια κρίση ειλικρίνειας ομολόγησε ότι: «προσπαθώ να βελτιώσω το ενδυματολογικό μου στιλ, όμως», συμπλήρωσε, «όταν φοράω full make-up μοιάζω με τραβεστί».


Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Adele είναι μια 23χρονη Βρετανή τραγουδίστρια που έχει κλέψει την παράσταση. Ξεκίνησε από το MySpace ανεβάζοντας τρία τραγούδα που τράβηξαν το ενδιαφέρον της δισκογραφικής της. Το πρώτο της album είχε τον τίτλο «19» (όσο και η ηλικία της τότε) ενώ το δεύτερο με τίτλο «21» (για τον ίδιο λόγο) περιέχει τη γνωστή επιτυχία «Rolling in the Deep». Πρόσφατα η Adele κατάφερε να βρεθεί ταυτόχρονα στο Νο1 και το Νο2 των Βρετανικών chart με τα δύο της album, επίτευγμα που στο παρελθόν έχουν καταφέρει μόνο οι Beatles.


Μάλιστα η Adele έφτασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα η Madonna με το «The Immacuate Collection» του 1990, αφού κατάφερε να παραμείνει με το «21» στο Νο1 του Βρετανικού chart για ένατη συνεχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, το debut album της «19» βρίσκεται στο Νο2, ενώ τα singles της «Someone Like You» και «Rolling In The Deep» παραμένουν ακλόνητα στο Top 10 του UK singles chart.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...