Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Λίγο έλειψε να τον σκοτώσει το… κάπνισμα!


Ότι το τσιγάρο σκοτώνει, όλοι το ξέρουν. Όμως, όσο επικίνδυνο για την υγεία κι αν είναι το κάπνισμα, ένα τσιγάρο δεν είναι αρκετό για να επιφέρει το μοιραίο… Εκτός κι αν την πάθει κάποιος με τον τρόπο που την έπαθε ένας 65χρονος στον Βόλο: να… αποκοιμηθεί με το τσιγάρο στο χέρι!

Ο 65χρονος, που κατοικεί μόνος, κάπνιζε στο υπνοδωμάτιό του αλλά τον πήρε ο ύπνος πριν σβήσει το τσιγάρο του. Το αναμμένο τσιγάρο έπεσε από τα χέρια του και κύλησε στα σκεπάσματα, με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες! Ο απρόσεκτος καπνιστής ξύπνησε από τον πόνο που του προκάλεσαν τα μικρής έκτασης εγκαύματα που υπέστη και πετάχτηκε έντρομος στον δρόμο!

Για καλή του τύχη, το διαμέρισμά του βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου κι έτσι η επέμβαση δέκα πυροσβεστών με δύο υδροφόρα οχήματα ήταν άμεση. Η πυρκαγιά κατέστρεψε μόνο το κρεβάτι, το στρώμα, κάποια έπιπλα και τα κουφώματα, αλλά μαύρισε και τους τοίχους σε όλο το σπίτι. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται και μάλλον θα έχει πειστεί να… κόψει το κάπνισμα!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...