Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ενοχλημένος ο Μαρινάκης

Ενοχλημένος με την κριτική που έγινε στον Ολυμπιακό, σχετικά με την παρουσία του στα ντέρμπι, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πιστεύει ότι έχουν άδικο όσοι λένε ότι οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί σε...
αυτά τα ματς.


Κάτι που αιτιολόγησε με παραδείγματα, μιλώντας στο περιβάλλον του. Για την ακρίβεια λέει τις τελευταίες ώρες στους συνεργάτες του. Πρώτα απ' όλα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και τελικά χάσαμε από την διαιτησία», ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πέναλτι και τελικά έπρεπε να περάσει η μπάλα από την φωτοβολίδα για να δεχτούμε ένα γκολ στο 90΄».


Για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο κ. Μαρινάκης έχει την άποψη ότι «ήμασταν πολύ καλοί και αυτό φαίνεται και από το τελικό σκορ».


Ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού δεν ξέχασε να κάνει αναφορά και στις αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς για το Κύπελλο. Στις συζητήσεις που είχε με όσους στην Πλατεία Αλεξάνδρας τον ρωτούσαν εξηγούσε ότι «στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη με 4-1 ή 5-1, έχοντας και τέσσερα δοκάρια ενώ δεχτήκαμε το γκολ στο 82΄».


Σχετικά με τον επαναληπτικό η άποψη που εξέφρασε έχει ως εξής: «Στο δεύτερο ματς, στο Α΄ ημίχρονο ο επόπτης Τρύφων σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 0-1 και όντως η ομάδα δεν έπαιξε καλά στο Β΄ μέρος. Ομως, ένα κακό ημίχρονο το δικαιούται η ομάδα που κατά κοινή ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...