Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Χάλι Μπέρι: Ο πρώην της απειλεί σωματική ακεραιότητα του παιδιού τους;

Νέα σελίδα στην πολύκροτη υπόθεση για την κηδεμονία της δίχρονης Νάλα, κόρης της Χάλι Μπέρι και του πρώην συζύγου της Γκάμπριελ Όμπρι γράφεται με τις έντονες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.


Σύμφωνα με το περιοδικό People όλα ξεκίνησαν την περίοδο των Γιορτών όταν ο πατέρας της μικρής πήγε να...
την πάρει από το σπίτι της μητέρας της για περάσουν μαζί κάποιες ημέρες. «Η μικρή άρχισε να κλοτσάει, να φωνάζει και να παθαίνει κρίση υστερίας κρατώντας σφιχτά τη μητέρα της από τα πόδια. Τότε ο Όμπρι έχασε την υπομονή του αναγκάζοντας ουσιαστικά το παιδί να μπει με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητο», όπως αποκάλυψε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.


Το γεγονός αυτό ήταν που ουσιαστικά θρυμμάτισε τις καλές σχέσεις μεταξύ του πρώην ζευγαριού δημιουργώντας στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό έντονη ανησυχία για τον τρόπο που ο πρώην αγαπημένος της συμπεριφέρεται στην κόρη τους. Η ανησυχία αυτή εντάθηκε ακόμα περισσότερο όταν η κινηματογραφική «Κατγούμαν» «διέκρινε σημάδια τραυματισμού στο παιδί μετά από επίσκεψη στον πατέρα της», όπως αποκαλύπτει φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού.


Από την άλλη ο Γκάμπριελ Όμπρι άφησε να διαρρεύσει μέσω φιλικών του προσώπων όλοι όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά «Δε θα πιστέψουν λέξη από όλα όσα λέγονται και ότι νιώθει μεγάλη απογοήτευση από την απόφαση της πρώην συζύγου του να τον σπιλώσει δημοσίως».


Ο πόλεμος μεταξύ του πρώην ζεύγους για την κηδεμονία της δίχρονης Νάλα δείχνει μόλις να έχει ξεκινήσει με βολές εκατέρωθεν. Η τελική μάχη ωστόσο αναμένεται να δοθεί στο δικαστήριο που θα κρίνει τόσο την αλήθεια όσων λέγονται, όσο και την ικανότητα του καθενός να αναλάβει την ανατροφή του παιδιού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...