Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Βρετανία: Παραίτηση υπουργού λόγω εξωσυζυγικής σχέσης της κυρίας του (video)

Ο αστυνομικός – σωματοφύλακας του σκιώδους υπουργού Οικονομικών, Άλαν Τζόνσον, φαίνεται πως ήταν η αιτία για την παραίτηση του πολιτικού, αφού φημολογείται πως διατηρούσε σχέση με τη...
σύζυγό του.


Η παραίτηση του στελέχους των Εργατικών στηρίχθηκε “σε προσωπικούς λόγους” του ίδιου, ενώ ο σωματοφύλακάς του, σύμφωνα με το BBC, έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του και σήμερα απασχολείται στη φύλαξη της υπουργού Εσωτερικών, Τερέζα Μέι.


Ο Τζόνσον αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, δικαιολογώντας την απόφασή του, ενώ και η σύζυγός του άντεξε στην “πολιορκία” των φωτογράφων και των δημοσιογράφων, που μάταια ζητούσαν μία δήλωσή της.


Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η σχέση μεταξύ του αστυνομικού και της κας Τζόνσον άρχισε, όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών ήταν υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης των Εργατικών.


Ο 60χρονος Τζόνσον είναι παλαιός ταχυδρόμος και συνδικαλιστής, ο οποίος εξελέγη στη Βουλή το 1997, ανέλαβε διάφορα υπουργικά πόστα και προωθήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών το 2009. Μετά την ήττα των Εργατικών το 2010, ανέλαβε εκπρόσωπος του κόμματος για οικονομικά ζητήματα, μια από τις σημαντικότερες θέσεις, την οποία ανέλαβε πλέον ο Εντ Μπολς.


Είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, τη 47χρονη Λόρα, επί 20 χρόνια και έχουν έναν γιο 10 ετών.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...