Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η απίστευτη ιστορία του άστεγου με τη βελούδινη φωνή (video)

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο Ted Williams ήταν άλλος ένας άστεγος αμερικανός που κυκλοφορούσε στους δρόμους του Οχάιο. Το χαρτονάκι που κρατούσε όταν ζητιάνευε στα φανάρια έλεγε την ιστορία του: «Έχω το θείο δώρο της φωνής. Είμαι ένας πρώην...
ραδιοφωνικός εκφωνητής που πλέον περνά δύσκολες στιγμές. Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ, ο θεός να σας έχει καλά». Η εφημερίδα  «Columbus Dispatch»  τον εντόπισε και τράβηξε ένα video με το κινητό του, όπου ο Ted εκφωνούσε διάφορες ατάκες. Τα υπόλοιπα είναι (μια παραμυθένια) ιστορία…


Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Columbus Dispatch» σταμάτησε μπροστά στον Williams και τον ρώτησε αν μπορούσε να πει δυο λόγια για να ακούσει ο κόσμος τη φωνή του. Με μεγάλη ευκολία ο Williams απάντησε θετικά, είπε κάποιες ατάκες, ενώ εντύπωση προκάλεσε το καλοσυνάτο βλέμμα του και το χαμόγελό του. Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε η βελούδινη ραδιοφωνική φωνή του.





Μέσα σε λίγες μέρες το video έκανε μερικά εκατομμύρια προβολές στο YouTube και συγκίνησε την Αμερική. Πολλοί ήταν αυτοί που προσφέρθηκαν να δώσουν δουλειά στον άστεγο Ted, ο οποίος κάπως έτσι πήρε μια σπουδαία δεύτερη ευκαιρία. Ανάμεσα στις προτάσεις που δέχθηκε ήταν από την ομάδα του ΝΒΑ, Cleveland Cavaliers, τού έκανε πρόταση για τη θέση του εκφωνητή στο γήπεδο την ώρα των αγώνων. Επίσης προτάσεις έκαναν, το MTV, το ESPN και ομάδες από το NFL. Προς το παρόν ο Τed Williams δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση.


Την παράσταση όμως έκλεψε η εμφάνισή του στην εκπομπή «Today Show», όπου  εμφανίστηκε κουρεμένος και περιποιημένος και κατάφερε να συγκινήσει για μια ακόμα φορά τους τηλεθεατές μιλώντας για την ιστορία του.


Μίλησε για τις δύσκολες μέρες του παρελθόντος με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, για τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του. Ένα εξ αυτών είναι το ότι ετοιμάζεται να πάει στη Νέα Υόρκη για να δει την 92χρονη μητέρα του ύστερα από πολλά χρόνια.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...