Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τα UK charts της εβδομάδας (videos)

To double έκανε ο Bruno Mars στα βρετανικά charts αφού πλέον είναι κάτοχος των Νο 1 στις δύο βασικές κατηγορίες. Γενικά ήταν μία εβδομάδα με σημαντικές νέες αφίξεις.


Ας αρχίσουμε πρώτα από τα...
albums, όπου ο Bruno Mars πήγε απευθείας στο Νο 1 με ντεμπούτο του, Doo-Wops & Hooligans το οποίο μάλιστα ήδη έγινε χρυσό στην Μ. Βρετανία.


Από κει και πέρα, στο Νο 3 συναντάμε τους White Lies με τον δεύτερο δίσκο της καριέρας τους. Θυμίζουμε πως ο πρώτος είχε κυκλοφορήσει το 2009 και είχε πάει απευθείας στο Νο 1.


Στα singles τώρα, ο Bruno Mars διατηρήθηκε στο Νο 1 με το Grenade αλλά τώρα καταδιώκεται στο Νο 2 από την Adele και το νέο της single, Rolling At The Deep. Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο 2ο της δίσκο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Είναι το 3ο της single που μπαίνει στο top 10 της Μ. Βρετανίας.


Νέα άφιξη και στο Νο 4 από το γκρουπ του Diddy, Diddy - Dirty Money και το Coming Home. Πρόκειται για single που συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο τους δίσκο με τίτλο, Last Train To Paris.
Στο Νο 5 τώρα συναντάμε τον Wrerch 32 και το Traktor. Ο Λονδρέζος rapper θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν την βρετανική βιομηχανία μέσα στο 2011, τουλάχιστον στη χώρα του.
Μία θέση πιο κάτω βρίσκουμε την Britney Spears και το Hold It Against Me, το οποίο είναι και το 1ο single από το ακυκλοφόρητο νέο δίσκο της. Συνολικά 21 είναι τα singles της που έχουν φτάσει στο top 10 της Μ. Βρετανίας.


Τέλος στο Νο 8 έχουμε τον Aggro Santos και το Like U Like. Είναι το 3ο single του από τον πρώτο δίσκο του και το δεύτερο που μπαίνει στο top 10. Εδώ συμμετέχει η Kimberley Walsh των Girls Aloud.


Συνοπτικά το top 10 των albums γι αυτή την εβδομάδα


1. Bruno Mars – 'Doo-Wops & Hooligans'
2. Rihanna – 'Loud'
3. White Lies – 'Ritual'
4. Plan B – 'The Defamation Of Strickland Banks'
5. Ellie Goulding – 'Lights'
6. Cee Lo Green – 'The Lady Killer'
7. Tinie Tempah – 'Disc-Overy'
8. Adele – '19'
9. Eliza Doolittle – 'Eliza Doolittle'
10. Rumer – 'Seasons Of My Soul'











Συνοπτικά το top 10 των singles γι αυτή την εβδομάδα


1. Bruno Mars – 'Grenade'
2. Adele – 'Rolling In The Deep'
3. Jessie J – 'Do It Like A Dude'
4. Diddy Dirty Money – 'Coming Home'
5. Wretch 32 featuring L – 'Traktor'
6. Britney Spears – 'Hold It Against Me'
7. Rihanna featuring Drake – 'What's My Name'
8. Aggros Santos featuring Kimberly Wyatt – 'Like U Like'
9. Katy B featuring Ms Dynamite – 'Lights On'
10. JLS – 'Eyes Wide Shut'











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...