Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Oprah έχει ετεροθαλή αδερφή!

Το μεγάλο μυστικό της οικογένειάς της αποκάλυψε μόλις προχθές, Δευτέρα, η Oprah Winfrey. Η 56χρονη παρουσιάστρια, αποκάλυψε ότι έχει μια αδερφή 9 χρόνια μικρότερή της, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε για περισσότερα από...50 χρόνια!

Η 47χρονη Patricia γνώρισε για πρώτη φορά την δισεκατομμυριούχο αδερφή της μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Η γυναίκα, που μεγάλωσε στο Milwaukee, είχε δοθεί για υιοθεσία το 1963 από την μητέρα της Oprah, Vernita Lee, σχεδόν αμέσως μετά την γέννα, επειδή δεν μπορούσε να την αναθρέψει.

Οι τρεις γυναίκες επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά στο show της Oprah στο κανάλι OWN που είναι δικής της ιδιοκτησίας. Η 47χρονη γυναίκα, είπε στην ετεροθαλή αδερφή της πως για πολλά χρόνια έψαχνε να εντοπίσει την ταυτότητα της πραγματικής της μητέρας, καθώς μέχρι και την ηλικία των 7 έμενε σε ανάδοχες οικογένειες.

Πριν αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, η γνωστή παρουσιάστρια πρόβαλε ένα βίντεο, στο οποίο εκείνη και ο σύντροφός της Steadman Graham, οδήγησαν μέχρι το Milwaukee την ημέρα των Ευχαριστιών, για να συναντήσουν για πρώτη φορά την Patricia.

Όπως παραδέχτηκε η Patricia, μια συνέντευξη που είχε δώσει η Vernita Lee στην τηλεόραση, την είχε κάνει να υποψιαστεί ότι μπορεί και να είναι αυτή η μητέρα της. Συγκεκριμένα είπε η Patricia: «Η μητέρα της Oprah είπε ότι είχε δυο παιδιά τα οποία πέθαναν, και ήξερα από τα αρχεία μου πως και εγώ είχα δυο αδέρφια που είχαν πεθάνει» ενώ συνέχισε «τότε είπε ότι την μια την έλεγαν Patricia και τον άλλον Jeffrey».

Αυτή η δήλωση ήρθε ως έκπληξη για την 47χρονη Patricia. «Ήξερα ότι με τη μια αδερφή μου είχαμε το ίδιο όνομα. Δε μπορούσα να το πιστέψω!». Τότε προσπάθησε να εντοπίσει την Lee, χωρίς όμως επιτυχία. Για καλή της τύχη, κατάφερε να βρει την ανιψιά της Oprah, με την οποία, ύστερα από εξέταση DNA, αποδείχτηκε ότι ταίριαζαν κατά 85%.

Η Patricia στη συνέχεια επικοινώνησε με την Oprah και της εξέφρασε τις υποψίες της. Εκείνη μιλώντας με την μητέρα της, την ανάγκασε να της αποκαλύψει ότι όταν ήταν 9 ετών και ζούσε με τον πατέρα της, εκείνη ήταν έγκυος σε ένα παιδί που έδωσε για υιοθεσία.

Όπως δήλωσαν οι δύο αδερφές, εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν το πόσο πολύ μοιάζει η Patricia με την άλλη αδερφή με το ίδιο όνομα, που πέθανε το 2003. Πέρασαν όλο εκείνο το απόγευμα, γνωρίζοντας η μια την άλλη. Η Winfrey δήλωσε πως αυτή η αποκάλυψη την συντάραξε, αλλά είχε θετικό αποτέλεσμα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...