Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ: Άδεια η Τούμπα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε ως ευρείας κλίμακας τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Βόλο στο ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τους «ασπρόμαυρους» με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής της έδρας τους και...
80 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων του στη ρεβάνς του Κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη (02/02) με τον Ολυμπιακό, ενώ θα την έχει στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.


Βέβαια η ποινή θα παραμείνει αν δεν αλλάξει κάτι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία αναμένεται να προσφύγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένοντας μείωση της ποινής. Μάλιστα ως γνωστόν η συγκεκριμένη εκδίκαση της υπόθεσης πρέπει να γίνει πριν την επόμενη Τετάρτη και τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Αξίζει ν' αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο νομικός εκπρόσωπος του «Δικεφάλου του Βορρά», Αχιλλέας Μαυρομάτης χαρακτήρισαν αναληθή όσα ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας του Βόλου, την οποία μάλιστα κατηγόρησαν για εκδικητικότητα, με δεδομένο ότι δεν παρέστη εκπρόσωπός της στην εκδίκαση. Όπως, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης... «θέλουν να τιμωρηθούμε, γιατί εκθέσαμε τον... σερίφη της πόλης», τη στιγμή που η έκθεση κάνει λόγο για «επίδειξη συγκρουσιακών διαθέσεων» από 100-200 οπαδών του ΠΑΟΚ που ήθελαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...