Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Με πέντε αγώνες «πέφτει» η αγωνιστική

Πέντε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιέχει το πρόγραμμα της Κυριακής για την Super League. Μετά την εφιαλτική ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται να μην πατήσουν την...
μπανανόφλουδα και να περάσουν νικηφόρα από Τρίπολη και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα.
Η αρχή γίνεται στις 15:00 με δύο αγώνες. Στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα υποδέχεται τον Ηρακλή με στόχο την πεντάδα και ο Πανσερραϊκός τον Ατρόμητο και θέλει νίκη ανάσα για να αυξηθούν οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με τον Αστέρα στην Τρίπολη ώστε να διατηρήσει το +5 από τον Παναθηναϊκό ενώ την ίδια ώρα Εργοτέλης και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «ευρωπαϊκό» ντέρμπι και στον πρώτο αγώνα των Θεσσαλονικέων στην μετά Κούπερ εποχή.

Τέλος στις 19:30 ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Για τους «πράσινους» η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά από απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ οι αγώνες θα αρχίσουν με δεκάλεπτη καθυστέρηση, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας κατά των διαιτητών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Σάββατο

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1
Κέρκυρα-ΑΕΛ 1-0

Κυριακή

15:00 Καβάλα-Ηρακλής
15:00 Πανσερραϊκός-Ατρόμητος
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
17:15 Εργοτέλης-Άρης
19:30 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...