Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πορνοστάρ πέθανε μετά από την 6η πλαστική στήθους (video)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου μιας 23χρονης τηλεπερσόνας-πορνοστάρ ύστερα από την 6η επέμβαση που έκανε στο στήθος της.


Ο λόγος για την Carolin Ebert ή όπως ήταν γνωστή ως...
Sexy Cora η οποία έπεσε σε κώμα ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε μετά την επέμβαση. Ήταν η 6η κατά σειρά πλαστική εγχείρηση για την άτυχη γυναίκα.

Η Carolin ήταν γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο στη Γερμανία και ξεκίνησε τα βήματά της στη showbiz μέσω της συμμετοχή της στο reality Big Brotherόπου προκάλεσε με τη συμπεριφορά της. Μετά την έξοδο της από το realityκυκλοφόρησε μερικά τραγούδια και πρωταγωνίστησε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν ευθύνη οι γιατροί και στη περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα κατηγορηθούν για δολοφονία. 

Στη μοιραία εγχείρηση η 23χρονη ήθελε να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της από 70F σε 70G το οποίο σήμαινε πως το κάθε επίθεμα σιλικόνης ανερχόταν στα 800 γραμμάρια.

Λίγο πριν την επέμβαση η γυναίκα είχε γυρίσει από ταξίδι στο Ντουμπάι που έκανε με τον άνδρα της και τις φωτογραφίες είχε αναρτήσει στο Twitter.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...