Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το Facebook Διοργανώνει Τον Πρώτο Του Διαγωνισμό Για Χάκερς.

Το Facebook ανακοίνωσε τον πρώτο διαγωνισμό Χάκερ.

Ισχυρίζεται ότι “φέρνει κοντά προγραμματιστές από όλο τον κόσμο για να συναγωνιστούν σε έναν ...

πολυδιάστατο αγώνα.” Το Hacker Cup μοιάζει πολύ με το Google Code Jam.

Οι διαγωνιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση επίλυσης αλγοριθμικών προβλημάτων. Όποιοι κατορθώσουν να τα επιλύσουν εντός του προβλεπόμενου χρόνου, θα προχωρήσουν στον επόμενο γύρο.


Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την 20η Δεκεμβρίου και ο προκαταρκτικός γύρος, διαρκείας 72 ωρών, θα αρχίσει στις 7 Ιανουαρίου 2011. Θ αποτελείται από τρία προβλήματα. Μόνο όποιοι επιλύσουν τουλάχιστον ένα θα προχωρήσουν στον πρώτο online γύρο.

Ο γύρος αυτός θα περιλαμβάνει τρεις υποκατηγορίες, διαρκείας τριών ωρών η κάθε μία. Οι πρώτοι 1.000 συμμετέχοντες που θα έχουν την καλύτερη βαθμολογία σε κάθε υποκατηγορία, θα προχωρήσουν στον δεύτερο online γύρο.

Από αυτούς οι 25 με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα περάσουν στους τελικούς, οι οποίοι θα γίνουν (που αλλού;) στο Palo Alto. Τα έξοδα των συμμετεχόντων στους τελικούς θα επιβαρύνουν το Facebook.

Ο τελικός νικητής εκτός από το … δάφνινο στεφάνι, θα φύγει και κατά 5.000 δολάρια πλουσιότερος. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας επισκεφθείτε τη σελίδα των puzzles στο Facebook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...