Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μιχάλης Κονταρός φαίνεται να ξεπερνά τον κίνδυνο

Ο Μιχάλης Κονταρός φαίνεται να ξεπερνά τον κίνδυνοΑπό ότι φαίνεται από το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν ο αγαπητός τραγουδιστής και λαουτιέρης Μιχάλης Κονταρός φαίνεται να...
ξεπερνά τoν κίνδυνο.

Ο Κονταρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής. Μέσα σε λίγες ώρες ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε δύο σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις: η πρώτη στην καρδιά και η δεύτερη στη σπονδυλική του στήλη. Αν και ξεπέρασε τον κίνδυνο, τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του.
"Ιατρικό Ανακοινωθέν

Ο ασθενής ΚΟΝΤΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ διεκομίσθη στο Νοσοκομείου “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” στις 12.12.2010 με μετρίου βαθμού κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πνευμονικές θλάσεις, μικρό αιμοπνευμοθώρακα, ρήξη ισθμού θωρακικής αορτής, συντριπτικό κάταγμα στον τέταρτο θωρακικό σπόνδυλο και κατάγματα ηβοϊσχιακών κλάδων της λεκάνης.
Τοποθετήθηκε ενδοπρόθεση στην αορτή. Μετά την αιμοδυναμική σταθεροποίηση του ασθενούς ακολούθησε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη και σταθεροποίηση κατάγματος.

Ο ασθενής μετά την εγχείρηση αποδεσμεύτηκε από τον αναπνευστήρα και έχει καλή επικοινωνία και ομαλή μετεγχειρητική πορεία.

Η αντιμετώπιση των παραπάνω έγινε από το προσωπικό του Β’ Καρδιοχειρουργικό Τμήματος, της μονάδας επεμβατικής ακτινολογίας του Ακτινολογικού τμήματος, το Β’ Ορθοπεδικό τμήμα, το Νευροχειρουργικό τμήμα, και τη Μονάδα της Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Με τα τμήματα μας συνεργάστηκαν ο καθηγητής κ. Χ. Ρούσσος, ο ορθοπεδικός κ. Βαλαβάνης και ο νευροχειρουργός κ. Νομικός.

Μιχαήλ Θεοδώρου
Διοικητής Γ.Ν.Α. “Ο Ευαγγελισμός” 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...