Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Υποψίες φοροδιαφυγής από 7 ΠΑΕ σύμφωνα με ΣΔΟΕ


Την κατηγορία της φοροδιαφυγής ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, ΑΕΛ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός και αφορά αθεώρητα από την Εφορία εισιτήρια.
Το ρεπορτάζ του ...
"Mega Channel" επικαλείται πηγές μέσα από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις οποίες σε παιχνίδια των εν λόγω συλλόγων ορισμένα από τα εισιτήρια που διατέθηκαν δεν ήταν "τρυπημένα" και έτσι δεν αποδόθηκε ο ανάλογος ΦΠΑ στην εφορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώτος έλεγχος έγινε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού, ενώ έλεγχος διεξήχθη και σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από αυτούς έγινε γνωστό στο ΣΔΟΕ ότι οι ΠΑΕ τύπωναν εισιτήρια τόσο με τα μηχανήματα που είχαν προμηθευτεί επί υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, τα οποία ήταν συμβεβλημένα online με την Εφορία, όσο και με κοινά εκτυπωτικά μηχανήματα, τα οποία δεν τύπωναν θεωρημένα εισιτήρια.

Όπως τονίστηκε στο εν λόγω ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, οι αγώνες αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν υπόνοιες πως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο σύστημα και σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...