Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μαγνησία: Έκλεβαν υδρόμετρα και σίδερα

«Αλωνίζουν» σε ολόκληρη την Μαγνησία οι συμμορίες αλλά και οι μεμονωμένοι δράστες που κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα για να τα πωλούν στην ανακύκλωση εξασφαλίζοντας «μεροκάματο»! Ωστόσο, δεν στέκονται πάντα τυχεροί και συχνά καταλήγουν με τα… «σίδερα» στα χέρια!

Δυο τσιγγάνοι από το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας άφησαν… απότιστα τα χωράφια στην περιοχή Πινακάτες του Πηλίου, απ’ όπου έκλεψαν 146 μεταλλικά υδρόμετρα, ένα μειωτή πίεσης, τρεις υδρευτικούς συνδέσμους και έξη βάνες συνολικής αξίας 8.800 ευρώ από έναν ιδιωτικό χώρο! Όμως, τα ίχνη τους εντοπίστηκαν γρήγορα και συνελήφθησαν στην περιοχή «Καλά Νερά». Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Πιο μεγάλη ήταν η ζημιά που έκανε στην περίφραξη ενός εργοστασίου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. ένας νεαρός Βούλγαρος, παρά η αξία των σιδερικών που έκλεψε από τον προαύλιο χώρο της μονάδας και δεν ξεπερνούσε τα 200 ευρώ! Οι φύλακες του εργοστασίου τον αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω με τα κλοπιμαία στα χέρια.


Πηγή:protothema.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...