Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νοκ άουτ και ο Σάχα


Μετά τους Καφέ και Πατσατζόγλου νoκ άουτ είναι στην ΑΕΚ και ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας υπέστη τελικώς θλάση πρώτου βαθμού και όχι διάταση στον προσαγωγό, που ήταν η αρχική διάγνωση μετά το ματς στην Καβάλα.
Ο 31χρονος γκολκίπερ χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς και...
την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ την 1η Δεκεμβρίου για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γιάννης Αραμπατζής που θα τον αντικαταστήσει, σε αγώνα πρωταθλήματος έχει να αγωνιστεί από τις 26 Σεπτεμβρίου στην ήττα (1-3) της ΑΕΚ από στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό, στο τελευταίο παιχνίδι του Μπάγεβιτς. Επί Χιμένεθ αγωνίστηκε στην Κομοτηνή στο ματς με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο στις 28 Οκτωβρίου.

Οι Παντελής Καφές και Χρήστος Πατσατζόγλου τέθηκαν και επίσημα νοκ άουτ από το σαββατιάτικο ντέρμπι. Ο αμυντικός χαφ της «Ένωσης» υπέστη ρήξη συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής όπως διαπιστώθηκε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα.

Ο δεξιός μπακ υποφέρει από θλάση στον αριστερό δικέφαλο, κάτι που διαπιστώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα. Τόσο ο Καφές όσο και ο Πατσατζόγλου δεν υπολογίζονται ούτε για το παιχνίδι με την Χάιντουκ, ενώ απόντες θα είναι και από το ματς με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική.

Όσον αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ ο Χιμένεθ είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Αλγερινός φορ έκανε και σήμερα θεραπεία, όμως η συμμετοχή του στο ντέρμπι στην παρούσα φάση είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...