Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επέστρεψε νικητής ο Αλέξανδρος!

Το ΠΑΘΟΣ του για την ζωή, η ΔΥΝΑΜΗ του και η βοήθεια του ερυθρολευκου κόσμου (και οχι μόνο) έβγαλαν ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !!!...



Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Θύρας 7 Πειραιά:


«Μετά από περίπου δυόμισι μήνες ο Αλέξανδρος, εδώ και λίγες ώρες, είναι στην Ελλάδα. Φέρνοντας στο μυαλό την εικόνα του Αλέκου, την ώρα που έφευγε για να πετάξει με το C130, το γεγονός της επιστροφής του μοιάζει κάτι περισσότερο και από θαύμα. Ένα θαύμα που επιτεύχθηκε πρώτα από τον Θεό, μετά από τους γιατρούς σε Ελλάδα και Γερμανία και πάνω απ´όλα, από όλο τον κόσμο, γνωστό και άγνωστο που συνέβαλε τα μέγιστα ηθικά και οικονομικά για να ολοκληρωθεί αυτός ο … ΆΘΛΟΣ.


Ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει στον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, στο ιατρικό team του Λαϊκού νοσοκομείου, στις διοικήσεις του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ), στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς και στα ΜΜΕ ( Γαύρος, Πρωταθλητής, Φως των Σπορ, Sport Fm, Σέντρα, Magic, Real news, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία, Δημοκρατία, gavros.gr, ultras.gr, olympiacos24.gr, bam.gr, redplanet.gr, katimagiko.gr, goodchannel.gr, thrylos.gr κ.α.).


Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την συμβολή όλου του κόσμου, δεν μπορούμε να μην επικεντρωθούμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, που έδειξε ότι το να είσαι οργανωμένος στις τάξεις του, ισοδυναμεί με ΤΙΜΗ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και στην συγκεκριμένη περίπτωση με το ΘΑΥΜΑ της ζωής.


Ευχή μας, όλη αυτή η περιπέτεια να αποτελέσει μια κακιά ανάμνηση και ο “αδερφός” μας να τα χιλιάσει, γερός και δυνατός. Η αποθεραπεία του, θα συνεχιστεί πλέον στην Ελλάδα και ο Αλέξανδρος δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί ξανά κοντά μας.


Η οικογένεια του ευχαριστεί όλο τον κόσμο, για την οικονομική συμβολή του!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...