Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο φόβος της Συγγρού μπροστά στη… Χρυσή Αυγή

Μια απίστευτη εισήγηση έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από στελέχη του κόμματός του που μάλιστα βρίσκονται μέσα στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.


Σύμφωνα με...
την εισήγηση αυτή έχει προταθεί στον κ. Σαμαρά να... μετακομίσει από το υπόλοιπο Αττικής στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθήνας τον Μάκη Βορίδη....


– αφού πλέον ο υπουργός Μεταφορών ανήκει στη ΝΔ – προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής. Υποστηρίζουν λοιπόν τα γαλάζια στελέχη ότι ο κ. Βορίδης είναι ο μοναδικός που μπορεί να σταματήσει τον... ανήφορο των ποσοστών των Χρυσαυγιτών τα οποία ξεπερνούν, στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, ακόμη και το 5% αλλά τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από διαρροές από τον ΛΑΟΣ.


Στελέχη που γνωρίζουν αρκετά καλά τις προθέσεις του προέδρου της ΝΔ εμπιστεύτηκαν στο diktionews.gr ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον κ. Σαμαρά προσθέτοντας όμως ότι όλα τα δεδομένα θα ληφθούν υπόψη όταν θα φτάσει η στιγμή της συγκρότησης των νεοδημοκρατικών ψηφοδελτίων.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...