Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Θα βγω νικητής»

Ο τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά θέματα στη Σερβία. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού –μάλιστα- σε μια σύντομή δήλωσή του σε εφημερίδα της χώρας είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους...



«Είμαι νικητής και βγω και πάλι θα νικητής», τόνισε ο Σέρβος επιθετικός.


Στο ίδιο δημοσίευμα της “Sport” μίλησαν και οι άλλοι δύο Σέρβοι του Ολυμπιακού. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Λιούμπομιρ Φέισα.


«Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό. Μια μεγάλη ατυχία για τον Μάρκο», ήταν το σχόλιό του υπεύθυνου σκάουτινγκ των ερυθρολεύκων.


Από την πλευρά του ο Φέισα περιέγραψε…


«Ήμασταν στην προπόνηση, χτύπησε περίπου στα μέσα και αποχώρησε. Μετά ρώτησα τον Μάρκο τι συνέβη και μου είπε: «Δεν ξέρω». Έφυγε για το νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, του έστειλα μήνυμα και δεν πήρα απάντηση. Πολλοί έψαχναν να μάθουν τι συνέβη και όχι μόνο από την Ελλάδα και τη Σερβία, αλλά από πολλές χώρες του εξωτερικού. Υπήρχε μεγάλη αγωνία για τον τραυματισμό του. Στον δρόμο και καθώς πήγαινα στο σπίτι με το αυτοκίνητο πήρα κι εγώ τον Κοβάσεβιτς για να δω τι γίνεται, αλλά ούτε αυτός γνώριζε», κατέληξε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...