Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει σε θέση μάχης.

Μερικές σκέψεις για την επόμενη μέρα...
1. Γνωρίζουμε εδώ και 2.5 χρόνια ότι η τακτική των κυβερνώντων είναι το σοκ και ο αιφνιδιασμός. Αυτό έκαναν και τώρα...

μέσα σε 5 μέρες φέραν προς ψήφιση όλο αυτό το έκτρωμα.. Μετά τον Οκτώβριο ουσιαστικά σε κινητοποιήσεις μαζικές βρέθηκε το κίνημα την προηγούμενη εβδομάδα.. Πληρώσαμε την ύπνωση του με την κυβέρνηση της συμμορίας των 4(3+1), Πληρώσαμε την άνευρη Απεργία της 1ης Δεκεμβρίου, πληρώσαμε την αποτυχία της Απεργίας της 17ης Ιανουαρίου.


Συμπέρασμα: Αν δεν είμαστε μονίμως και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε θέση μάχης θα μας έρθουν ακόμη χειρότερα..


2.Το επόμενο χτύπημα μάλλον πάει για Ιούνιο.. και επειδή Παπαδημος τέλος.. Το νέο υπνωτικό θα είναι οι εκλογές που μάλλον θα μεσολαβήσουν.. Οι μαχητικές συγκεντρώσεις της Κυριακής σε όλη την χώρα, που σε όγκο ξεπέρασαν αυτές του Οκτωβρίου δείχνουν ότι πρέπει άμεσα να ρίξουν το ..αναισθητικό.. Εκλογές..


3. Τα καραγκιοζιλίκια βουλευτάδων συνεχίζονται.. Ένα τσούρμο διασπάσεις, διαγραφές και καμουφλαρίσματα θα προσπαθήσουν να κρύψουν την αλήθεια που είναι μία.. 258 ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 4(3+1)... Ξαφνικά έχουμε..Πασοκ και Πασοκ αντιμνημόνιο, ΝΔ και ΝΔ αντιμνημόνιο, ΛΑΟΣ μνημόνιο1, άλλα όχι 2.. Ντόρα ΝΑΙ σε όλα.. κλπ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ 258 ΡΕΖΙΛΗΔΩΝ που θα ζητήσουν και ψήφο..


4. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.. οι τύποι είναι αδίστακτοι, και μέσα από την καταπάτηση έστω και αυτής της ψεύτικης Δημοκρατίας, προκαλούν την κοινωνία την αγνοούν επιδεικτικά, οδηγώντας την στη βία. Οι δύο κατευθύνσεις που θα πρέπει να γίνουν κινήσεις είναι η αλληλεγγύη σε επίπεδο αγαθών και υπηρεσιών, μιας και το επόμενο διάστημα θα είναι εφιαλτικό.. Και σαφέστατα η αντίσταση και η ανατροπή όλων αυτών που εγγυώνται την συμφωνία των συμβάσεων και των μνημονίων..


5. Μετά και την επίσημη καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, είναι λογικό να υπάρχει νέα εποχή στους χώρους εργασία και τον συνδικαλισμό, ενίσχυση του αυτόνομου και ακηδεμόνευτου Πρωτοβάθμιου Συντονισμού, άλλα και άλλες μορφές, που θα απαντάνε πλέον στις ατομικές συμβάσεις κλπ...


Γι αυτό είναι σημαντικό αυτές τις ώρες να μην απομονωθούμε, να μην απογοητευθούμε, να ενισχύσουμε τις συλλογικότητες που ο καθένας συμμετάσχει, για να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.. για να ευημερήσουν οι Τράπεζες, τα συμφέροντα τους, και οι κάλπικοι αριθμοί τους..


ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...