Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ένα γράμμα στην Δ.Ε.Η

Αγαπητη Δ.Ε.Η
Σημερα χρειαστηκε να μεταβω στο κεντρικο κατάστημα σας στην Θεσσαλονίκη επι της οδου Αισώπου 20 (περιοχη Βαρδάρη).
Μετά εκπλήξεως διαπίστωσα οτι...
οι ωρες κοινου εχουν αλλάξει απο τις 3 Οκτωβριου και το νεο ωραριο ειναι απο τις 8:15 μεχρι τις 13:45, ενω παλαιοτερα τα γραφεια σας για το κοινο ανοιγαν στις 7:30.


Δηλαδη θα χτυπήσει το κουδουνι στις 8:15 θα πουμε την προσευχη και θα μπουμε στις ταξεις... (ειρωνεία).


Εχετε καταλαβει οτι με το νεο ωραριο ο εργαζομενος κοσμος εκει εξω (θα) χανει 1 με 2 ωρες για μια επισκεψη στα γραφεια σας?


Γιατι να χανονται ωρες εργασιας και να μην μπορει ο εργαζομενος να προσελθει στα καταστηματα σας πιο νωρις Η Θα επρεπε η προσέλευση του κοινου να ειναι απο τις 06:00 ωστε να μην χάνεται ουτε μια εργατοωρα.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ;


Και αν παλι δεν μπορει να αλλαξει το πρωινό ωράριο, γιατι δεν ανοιγετε το κεντρικο καταστημα και καποια απογευματα που η αγορα είναι κλειστή, ωστε να μπορει ο μεσος εργαζομενος να κανει την δουλεια του με συναλλαγες μαζι σας;


Εχετε αναρτήσει λιστα με τις υπηρεσιες ανα οροφο και ανα γραφειο "εξοφληση λογαριασμων στον δευτερο οροφο"


"διακανονισμους λογιαρισμων στον τριτο" κτλ δεν ειδα ομως "γραφειο παραπονων" φαινεται δεν υπαρχει κανενας με παραπονα, η και να υπαρχει τι σας νοιαζει εσας.


Και το τελευταιο που το θεωρω την μεγαλυτερη γαιδουρια εκ μερους, και οχι μονο, θα επρεπε να ντρεπεστε αλλα θα επρεπε να αλλαξει ΣΗΜΕΡΑ, είναι οι θεσεις σταθμευσης μπροστα στο κτιριο που με μεγαλες ταμπελες λεει "Μονο για υπηρεσιακα οχηματα"


Που ειναι η "θεση σταθμευσης αναπηρων"; Η παλι δεν υπαρχουν και αυτοι? ... και βαζω στοιχημα οτι ο δρομος που καταλαμβανετε για τα οχηματα σας, αν κοιταξουμε στην πολεοδομια, είναι αυθαιρετα κατειλημμένος με την ανοχη ολων των επλεκομενων υπηρεσιων.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...