Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Φίγκο και Καπέλο υποψήφιοι για την Ίντερ

Ο Λουίς Φίγκο ή ο Φάμπιο Καπέλο ενδέχεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, αν η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου αποφασίσει να απολύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά τη νέα γκέλα (ήττα με σκορ 3-0) της ομάδας απέναντι στην Μπολόνια.


Οι «νερατζούρι»...
έχουν ηττηθεί στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες που έχουν δώσει, ενώ έχουν χάσει εντός έδρας από την Νοβάρα και την Μπολόνια. Ο Ρανιέρι δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 61χρονος προπονητής μπορεί να απολυθεί από τη διοίκηση αν χάσει την Τετάρτη στο παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ.


Η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι πιθανοί αντικαταστάτες του Ρανιέρι θα είναι ο Φίγκο και ο βοηθός του, Μπέπε Μπαρέζι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου είχε επιβεβαιώσει πως του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει την ομάδα τον Σεπτέμβριο, όταν είχε απολυθεί ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.


Ωστόσο, τότε τη θέση πήρε ο Ρανιέρι. Την ίδια ώρα, ελεύθερος είναι ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος παραιτήθηκε από την εθνική Αγγλίας, λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή του Euro 2012. Από την πλευρά της, η Corriere dello Sport έχει άλλη πρόταση.


Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο θα ήταν ο ιδανικός για αυτή τη θέση και θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Ο παλαίμαχος επιθετικός – σήμερα γίνεται 45 ετών – έχει ήδη αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και είναι υπεύθυνος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ιταλικής Ομοσπονδίας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...