Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κατέθεσε 1.000 ευρώ...on camera!

Έμπρακτες διαβεβαιώσεις on camera ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην δραχμή έσπευσε να … δώσει σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.



Κατέθεσε μπροστά στον φακό... της ΕΡΤ, 1000 ευρώ σε κοινό λογαριασμό με την σύζυγό του στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας που βρίσκεται μέσα στη Βουλή.


Δεν ξέρουμε αν με αυτό τον τρόπο ήθελε να αντισταθμίσει την απραξία του στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που περιορίστηκε, όπως δήλωσε άλλωστε ο ίδιος, στην παροχή συμπαράστασης προς τον κ. Σαμαρά και σε ευφάνταστες δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργία από και προς το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε την τραπεζική αυτή κατάθεση ως «πράξη συμβολισμού εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα βρει τον δρόμο της.


Φρόντισε επίσης για μία ακόμη φορά να στείλει μήνυμα στην Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ ότι «οι ΄Έλληνες πολιτικοί δεν είναι υπάλληλοί της», ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση συνέστησε υπομονή και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στην επικείμενη συνέντευξη τύπου του κόμματος.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...