Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Ηρθε το έγγραφο, αλλά ποιός είναι ο καταθέτης;

Τραπεζικά έγγραφα που -σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα- επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των 15 εκατ. ευρώ, έφτασαν στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται σε αυτά να υπάρχει διαφορετικό...
όνομα και όχι αυτό του πρίγκιπα Αλ Σαούντ!


Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση και λογικά θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες ενός ακόμη επεισοδίου του σίριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Για την ώρα, αυτό που έχει διαρρεύσει, είναι πως στα συγκεκριμένα έγγραφα γίνεται αναφορά στα 15 εκατ. ευρώ, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα για το αν πρόκειται για το Bank commitment που είχε ζητηθεί και κατά πόσο όσα αναφέρονται, καλύπτουν την πλευρά Βαρδινογιάννη.


Νέα διάσταση στο θέμα δίνει φυσικά και η εξέλιξη σχετικά με τον άνθρωπο που βάζει τα χρήματα, στην περίπτωση που δεν είναι ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ.


Αν τα έγγραφα γίνουν αποδεκτά από τον Βαρδινογιάννη και δοθεί το πράσινο φως, μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έρθει στην Αθήνα ο Σαουδάραβας επενδυτής.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...