Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Την Τρίτη τα λένε για μεταγραφές Μαρινάκης - Βαλβέρδε

Το πρωτάθλημα τελείωσε για το 2011, μένει το ματς του Κυπέλλου με τον Πιερικό, όμως μια μέρα νωρίτερα (Τρίτη 20/12), Μαρινάκης και Βαλβέρδε θα κάνουν πλάνα για τη νέα χρονιά...Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμενόταν να μιλήσουν μετά το παιχνίδι με το ΠΑΣ. Το ματς με τους Γιαννιώτες πέρασε λοιπόν και με επιτυχία (2-0) και όλα πλέον μπαίνουν στη τελική ευθεία για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει του 2012, όπου περιέχει Ελλάδα και... Europa League.


Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει ιδιαίτερες ελλείψεις (απεναντίας), ενώ μην ξεχνάμε πως από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν και οι επιστροφές σημαντικών παικτών που βοήθησαν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.


Ήδη την Κυριακή επέστρεψε ο Γέστε, ενώ Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φέισα όσο περνά ο καιρός θα πλησιάζει και η επιστροφή τους. Άλλοι γυρνούν το αμέσως επόμενο διάστημα, άλλοι έχουν λίγο καιρό μπροστά τους, όμως το σημαντικό είναι πως οι επιλογές του Βαλβέρδε θα αυξηθούν και το ρόστερ θα έχει περισσότερο βάθος. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλό και ο Ισπανός τεχνικός και σ' αυτό στάθηκε μάλιστα με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.


Στη συνάντηση των δύο ανδρών που θα γίνει την Τρίτη, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ρόστερ και τη νέα χρονιά και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα "θέλω" του Βαλβέρδε. Μένει να δούμε αν θα ζητήσει μεταγραφή-ες και σε ποιες θέσεις θα τονίσει πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Την Τρίτη θα μπουν οι βάσεις για το σχεδιασμό της μισής σεζόν που απομένει.


Σ' ότι αφορά στην υπόθεση Ντιόγκο Λούις Σάντο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελαν οι Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...