Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερη χημεία...


Άτυχοι σταθήκαμε χθές, διότι πιάσαμε 6/8 σημεία στις προτάσεις και απλά πήραμε τα χρήματά μας πίσω. Αν μας έκανε την χάρη η Φιορεντίνα και δεν μας τα χάλαγε στο τέλος, θα ήταν η τέλεια μέρα για εμάς. Στα σημερινά...



Πολλά μικρά φαβορί έχει μέχρι τις 4 το μεσημέρι όπως ο Άγιαξ, η Μάν.Γιουν, ο ΠΑΟΚ και η Γιούβε. Λογικά περνάνε και τα 4, αλλά δεν είναι για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Ίσως για κανένα δελτιάκι για να περάσει η ώρα του φαγητού...


Υπάρχουν και δύο παιχνίδια από μικρές κατηγορίες που έχουν πάρει παιχνίδι, αυτά είναι η Σορέντο στην Ιταλία και η Οστάνδη στο Βέλγιο. Η δυάδα βγάζει περίπου 3 απόδοση...


Από τις 4 και μετά αρχίζουν τα καλά! Ξεκινάμε με την Ίντερ που μας έχει πληρώσει καλά τελευταία. Προσπαθεί να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις και εν μέρει το έχει καταφέρει. Θέλει νίκη και σήμερα απέναντι στην Τσεζένα, όμως το παιχνίδι θέλει προσοχή, αφού η γηπεδούχος έχει φορμαριστεί έχοντας 3 νίκες στα τελευταία 4, με την ήττα να είναι από την Γιουβέντους. Με αυτό σαν δεδομένο απλά το παίρνουμε το διπλό σαν ζητούμενο.


Η Μπεσίκτας μπορεί το διπλό, αλλά οι πολλές απουσίες βασικών παικτών δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την απόδοσή της.


Πολύ παιχνίδι έχει πάρει το διπλό της Λίβερπουλ μέσα στην Άστον Βίλα. Μπορεί να εκμεταλλευθεί την καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τις απουσίες των γηπεδούχων (εκτός ο πρώτος σκόρερ Agbonlahor, τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας, τραυματίας ο μέσος Jenas) και να πάρει ένα καλό διπλό.


Το διπλό θέλει η Σέλτικ για να πλησιάσει πάλι στους 4β από την κορυφή. Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά στηριζόμαστε στην εξαιρετική φόρμα της Σέλτικ και πάμε με το διπλό.


Παιχνίδι που το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Άρη είναι η νίκη. Καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, αλλά στο Βικελίδης δύσκολα θα αντέξουν.


Δύσκολο παιχνίδι για την Αιντχόφεν το σημερινό απέναντι στην φοβερά φορμαρισμένη Χέρενφεεν που έρχεται από δύο συνεχόμενες 5άρες. Η λογική όμως της φετινής Αιντχόφεν (άμυνα και βγάζει αντεπιθέσεις) κολλάει γάντι στην επιθετική τακτική των γηπεδούχων οπότε το διπλό μπορεί να εμφανιστεί. Για ζητούμενο στο 2 απόδοση.


Τρομερό παιχνίδι γίνεται πάνω στο διπλό της Μπρίζ που έχει τζίρο στο ανταλλακτήριο 96%. Πιθανότατα οι πάρα πολλές απουσίες της Λέουβεν (4 βασικοί εκτός) να της στοιχίσουν και να πάρει ένα εύκολο διπλό η Μπρίζ. Μαζί της και εμείς.


ΝΑ επιστρέψει πάλι στην πρώτη θέση θέλει η Φενέρ και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Τραμπζονσπόρ. Ο άσσος στο 1.80+ είναι καλή περίπτωση.


Τέλος η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ρόμα των πολλών προβλημάτων. Η σοβαρή Νάπολι μέσα στην έδρα της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει το τρίποντο ακόμη και εύκολα.






ΟΣΤΑΝΔΗ - ΣΟΡΕΝΤΟ (2.96)


ΑΡΗΣ - ΜΠΡΙΖ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3.20)


ΦΕΝΕΡ - ΝΑΠΟΛΙ (3.24)


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥ. - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3.43)


Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο betcast.gr







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...