Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Δυνατά πονταρίσματα στην Ξάνθη


Καλημέρα,


εξαιρετικά τα πήγαμε χθές, συνεχίζοντας το σερί των προηγούμενων ημερών. Έτσι για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η πρόταση πέρασε και πήγαμε ταμείο. Ελπίζω να συνεχιστεί το σερί και το Σαββατοκύριακο. Το σημερινό κουπόνι στο στοίχημα, δείχνει αρκετά καλό, έχοντας αρκετά σημεία που δείχνουν δυνατά. Πάμε να τα σχολιάσουμε...



Ξεκινάμε με το διπλό του Μόναχο 1860 μέσα στην Καρλσρούη. Μετά την τριάρα απέναντι στην Μπάουνσβαικ θέλει την νίκη με αντίπαλο την προ τελευταία Καρλσρούη ώστε να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Με νίκη σήμερα ξαναμπαίνει στο κόλπο της ανόδου έστω και με ελάχιστες ελπίδες. Το διπλό έστω για ζητούμενο στο 2.30+


Ένα σημείο που έχει πάρει περίεργο ποντάρισμα είναι το διπλό της Μονακό. Βγήκαν κάποιες φήμες που θέλουν Ρώσο επιχειρηματία με έδρα το Μονακό να αγοράζει την Ομάδα. Προφανώς αυτά τα σενάρια ίσως να έχουν επηρεάσει γενικότερα τον σύλλογο. Καλύτερα πάντως να το αποφύγουμε το διπλό και ας περάσει.


Στην πρώτη Γερμανίας Ντόρτμουντ και Αμβούργο έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν τις νίκες, ενώ στο ντέρμπι μεταξύ Σάλκε και Βέρντερ, τα πονταρίσματα δίκαια έχουν πέσει πάνω στον άσσο. Στο 2+ αξίζει για ζητούμενο.


Στην Αγγλία κρατάμε μόνο το μικρό διπλό της ανεβασμένης ψυχολογικά Τσέλσι που μετά την νίκη απέναντι στην Σίτι, βλέπει πάλι πρωτάθλημα. Καλή περίπτωση ίσως αποδειχτεί το διπλό της Κέμπριτζ που αντιμετωπίζει την Ντάρλινγκτον των πολλών οικονομικών προβλημάτων. Στην Ασία το χάντικαπ απο το αρχικό +0.25 (για το διπλό) γύρισε σε -0.25.


Στην Ελλάδα Παναθηναικός και Ξάνθη έχουν τον πρώτο λόγο. Το τριφύλλι δεν έχει δικαίωμα να κάνει γκέλα απέναντι στον Αστέρα, αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο που διώχνει συνεχώς παίκτες για να μειώσει το μπάτζετ. Σαν να μην φτάνουν οι απώλειες αυτές, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα βασικών ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο άσσος από χθές το βράδυ να έχει δεχτεί έντονα πονταρίσματα και να πέφτει η απόδοση σε όλους τους μπουκ.


Στην Γαλλία Μαρσέιγ και Λυών λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε Λοριάν και Εβιάν αντίστοιχα, ενώ στην Ιταλία η Φιορεντίνα οφείλει να πάρει την νίκη απέναντι στην Αταλάντα ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ο άσσος έχει πάρει αρκετό ποντάρισμα, αλλά παραμένει ακόμη σε ικανοποιητική απόδοση (περίπου στο 2.00).


Τέλος ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση της Ρεάλ μετά την Π... ήττα από την Μπαρτσελόνα. Λογικά θα περάσει με διπλό από την Σεβίλλη, αλλά η απόδοση (1.50) δεν λέει πολλά...
Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο betcast.gr







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...