Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 4/12 τα ζώδια

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και καταστάσεις έντονα ανατρεπτικές. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν δεσμοί οι οποίοι πολύ πιθανόν όπως ξαφνικά θα δημιουργηθούν έτσι και θα...
λήξουν.


Κριός
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε τη διέγερση να διαπερνά όλο σας το κορμί. Αν στο πρόγραμμα σας έχετε έντονα σωματικά δραστηριότητες, αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε κάτι από τη δυναμική σας. Οι συζητήσεις θα είναι έντονες μιας και τα πιστεύω σας θα είναι αδιαπραγμάτευτα. Αισθηματικά, η επικοινωνία ίσως υπάρξει εξ αποστάσεως διότι με το πέρας της ημέρας το μεν πνεύμα πρόθυμο το δε σώμα πολύ κουρασμένο.


Ταύρος
Σήμερα, καλείστε να διαδραματίσετε ένα σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει ιδανικό ρυθμιστή καταστάσεων, πράγμα που θα βοηθήσει να δώσετε λύσεις. Αισθηματικά, ξεκινάτε μια πορεία η οποία μπορεί να σας δώσει τη σταθερότητα και την προσοχή που χρειάζεστε. Προσέχετε τι θα πείτε και κυρίως το πώς.


Δίδυμοι
Στον αισθηματικό τομέα η κατάργηση κάποιου είδους πρωτοκόλλου συμπεριφοράς θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω έναν πιο αυθεντικό εαυτό. Συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, παρόλο που θα έχουν ένα διδακτικό χαρακτήρα, δεν αποκλείεται να σας πονέσουν. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως προλάβουν και σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση.


Καρκίνος
Οι λύσεις που ψάχνετε είναι πλησίον σας αλλά αδυνατείτε να τις δείτε εξαιτίας της προκατάληψης που έχετε απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Αισθηματικά, θα λάβετε μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά που θα καταφέρουν να σας δώσουν αυτό που σας λείπει. Χρειάζεται προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση κρίσεων.


Λέων
Η απροθυμία κάποιων να συνδράμουν σε κάτι που έχετε κατά νου δεν χρειάζεται να σας πάρει από κάτω, άλλωστε σε πολλά πράγματα υπάρχουν καθυστερήσεις. Αισθηματικά, όμως ίσως χειρίζεστε λάθος τη σχέση μιας και απαιτείτε πράγματα τα οποία ίσως είναι λίγο παράλογα. Ξανασυζητήστε ζητήματα που σχετίζονται με συνθήκες καθημερινότητας ή ρουτίνας.


Παρθένος
Η ξεκούραση και η ηρεμία που αναζητάτε ίσως ανατραπεί μέσα από τηλεφωνήματα τρίτων. Σήμερα η τέχνη, ο κινηματογράφος ή η μουσική ίσως αποτελέσουν ένα πολύ καλό μέσο για ξεκούραση και ανάπαυλα. Βέβαια, ίσως κάποιοι φίλοι και γνωστοί αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν προ τετελεσμένου γεγονότος. Μην κάνετε πίσω σε θέματα άσκησης και διατροφής.


Ζυγός
Ο έρωτας στη ζωή σας ήρθε να σας δώσει αυτά που αναζητούσαστε εδώ και καιρό. Η αδυναμία όμως, αφενός να τηρήσετε κάποιες υποσχέσεις και αφετέρου να ξεκόψετε από το παρελθόν, δείχνουν μια συναισθηματική ανακολουθία, πράγμα που σας αδικεί κατάφορα. Με τρόπο άμεσο και ευθύ θα πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε ενώ θα είσαστε τυχεροί σε καλλιτεχνικά θέματα


Σκορπιός
Σήμερα ίσως καταπιαστείτε με τα λάθη και τη συμπεριφορά τρίτων. Αισθηματικά, αν και έχετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, δεν φαίνεται να μπορείτε σήμερα να τα υποστηρίξετε με θέρμη. Κάποιες απροσδόκητες επισκέψεις, αν και αρχικά σας ξεβολεύουν, τελικά σας βγαίνουν καλό. Καλή μέρα για να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για τις γιορτές.


Τοξότης
Αν και νιώθετε πως πρέπει να κάνετε κάποιες προεργασίες όσο αφορά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τελικά μένετε στα λόγια. Κάτι οι φίλοι κάτι η γιορτινή διάθεση σας συνεπαίρνουν. Έτσι η έξοδος για ένα καφέ μπορεί να εξελιχθεί σε σειρά από συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς. Με τη Σελήνη στον Κριό η σωματική δραστηριότητα θα είναι ιδιαίτερα έντονη.


Αιγόκερως
Σήμερα έχετε μια ερωτική διάθεση η οποία απορρέει μέσα από κάποια όμορφα μηνύματα που έχετε λάβει από το άλλο σας μισό. Παράλληλα, η Σελήνη μέσα από τον Κριό σας κάνει παρορμητικούς σε σημείο που να αδιαφορείτε τόσο για τις συνέπειες των πράξεων σας όσο και για την άποψη των άλλων. Συναντήσεις με άτομα που δεν πολυσυμπαθείτε θα σας κάνουν να φαίνεστε κάτι άλλο από αυτό που είστε.


Υδροχόος
Σήμερα ίσως δεχτείτε κάποιες υποδείξεις ή παρατηρήσεις που, αν και αποσκοπούν να σας βελτιώσουν, δεν θα σας ενθουσιάσουν. Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο νιώθετε μια έντονη ερωτική διάθεση και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αισθηματικούς σας σκοπούς. Κάποια έμπνευση της στιγμής θα συνεπάρει τους άλλους και αυτόματα θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα ύψη.


Ιχθύες
Η παρουσία του Άρη απέναντι σας θα σας αναγκάσει να ρίξετε τα είδωλα που είχατε μέσα σας για κάποιους. Αισθηματικά, διεκδικείτε πλέον επί ίσοις όροις το δικαίωμα στην ευτυχία. Κάποιος γνωστός θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις στην ερωτική ζωή ενός πρώην συντρόφου. Συζητήσεις με τα άτομα μιας ομάδας θα σας φανερώσουν κάτι που ψάχνατε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...