Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 29/12

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται άκρως εποικοδομητική με τη Σελήνη κατά τη διάρκεια του πρωινού να πραγματοποιεί διαδοχικά εξάγωνα με Πλούτωνα και Ήλιο.


Επιπλέον, η σύνοδος Δία – Μαύρης Σελήνης βοηθά να...
βγουν προς τα έξω απωθημένες ερωτικές επιθυμίες.


Κριός
Στα επαγγελματικά θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε επείγουσες καταστάσεις, αφού η παρουσία του Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να «τρέξετε» εργασίες που είχατε αμελήσει. Ωστόσο έχετε όλα τα προσόντα για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αισθηματικά καταφέρνετε να περάσετε τα μηνύματα και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1972 διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ.


Ταύρος
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός σε συνδυασμό με την αυξημένη ικανότητα αντίληψης θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αισθηματικά κάνετε πράγματα τα οποία είναι αδύνατον να αφήσουν το ταίρι σας αδιάφορο, ενώ και στα επαγγελματικά η ικανότητα να «διαβάζετε» τις κινήσεις του αντιπάλου θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως αποπροσανατολιστείτε προσωρινά από φίλους.


Δίδυμοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθά σε μια τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, γεγονός που θα σας δώσει μια άνεση κινήσεων. Αισθηματικά πίσω από κάθε βήμα σας υπάρχει μια αμφιβολία η οποία στηρίζεται σε λόγια και εικασίες τρίτων. Μέσα από τη σχέση μπορείτε να ελπίζετε σε ένα καλύτερο αύριο αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να συμβάλλετε για ένα ήρεμο σήμερα. Οι γεννημένοι του 1979 χρειάζεται να επεξεργαστείτε περισσότερο τα δεδομένα που έχετε για κάποιο άτομο.


Καρκίνος
Όσον αφορά τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και την συμμετοχή σας σε μια συλλογική προσπάθεια, φαίνεται πως τα πάθη και ο έρωτας προηγούνται του κοινού σκοπού. Η παρουσία του Ηλίου στον 7ο οίκο θέτει επίσης ζητήματα και προτεραιότητες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επαγγελματικά μέσα από τη δική σας προσπάθεια έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1986 δημιουργήστε ένα καλύτερο περιβάλλον προκειμένου να πετύχει η σχέση.


Λέων
Η Σελήνη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο ανοίγει νέους ορίζοντες και σας βοηθά να εισχωρήσετε στα μύχια της ψυχής τρίτων αλλά και στο …πορτοφόλι τους! Αισθηματικά κάπου νιώθετε πως πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα όμως έχετε μιας μορφής διστακτικότητα. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως αποδειχθούν πολύτιμες αν δεν πείτε περισσότερα από σας χρειάζονται. Οι γεννημένοι του 1982 αφήστε το χρόνο να κυλά υπέρ σας.


Παρθένος
Σήμερα προσπαθείτε να επιβάλλετε τους δικούς σας νόμους και κανόνες αλλά με τη Σελήνη απέναντι ίσως διαπιστώσετε πως η άλλη πλευρά δεν φαίνεται και τόσο διατεθειμένη να σας ακούσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο παρόλο που νιώθετε πως έχετε την υποστήριξη των άλλων τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν να μη σας ικανοποιούν. Στα αισθηματικά έρχονται …μπουρίνια! Οι γεννημένοι του 1961 πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.


Ζυγός
Η καλή διάθεση σας δεν αρκεί για να αντιμετωπίσετε έριδες και ίντριγκες στο άμεσο περιβάλλον σας. Χρειάζεστε επειγόντως συμμάχους και για να τους βρείτε είναι αναγκαίο να υποχωρήσετε σε μια από τις βασικές σας αρχές. Αισθηματικά, βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και δεν αξιολογείτε σωστά ούτε την σχέση σας, ούτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι γεννημένοι του 1966 ακολουθείστε πιστά τις προτεραιότητες σας.


Σκορπιός
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά να πετύχετε τους σκοπούς σας κρατώντας σας παράλληλα σε καλή ψυχική διάθεση. Επιπλέον, με τη Μαύρη Σελήνη και τον Δία απέναντί σας όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω σας. Στον επαγγελματικό χώρο χρειάζεται να κάνετε ανακατανομή των ευθυνών μιας και το μέχρι τώρα σύστημα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Οι γεννημένοι του 1977 βαλτώνετε χωρίς λόγο.


Τοξότης
Οι οικονομικές απολαβές αλλά και η διαχείριση των διαθέσιμων πόρων είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θετικά. Ερωτικά δεν δείχνετε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω και διακινδυνεύετε να χάσετε σημαντικά πλεονεκτήματα. Ακόμη οι σχέσεις με τους οικείους σας ενδέχεται να διαταραχθούν εξ αιτίας της αθέτησης συγκεκριμένων υποσχέσεων. Οι γεννημένοι του 1980 φαίνεται πως οφείλετε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις στο ταίρι σας.


Αιγόκερως
Η παρουσία του Πλούτωνα και του Ηλίου στο ζώδιο σας φέρνουν μια λάμψη την οποία πολλοί ζηλεύουν και κάποιοι …φθονούν! Στον επαγγελματικό τομέα κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμείτε αλλά με τη βοήθεια τρίτων θα καταφέρετε να βγείτε από τη δυσάρεστη θέση. Ερωτικά ίσως πρέπει να κοιτάξετε παρακάτω προκειμένου να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Οι γεννημένοι του 1991 κάνετε κάποιες οικονομικές συζητήσεις που σας αναστατώνουν.


Υδροχόος
Σήμερα πιστεύετε πως μπορείτε να πετύχετε τα πάντα χωρίς να συνυπολογίζετε τους αστάθμητους παράγοντες που ελλοχεύουν. Τα οικονομικά ζητήματα κάπου σας προβληματίζουν και σας αναγκάζουν να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Αισθηματικά τα όνειρα που έχετε πραγματοποιούνται κάτω από περίεργες συνθήκες που θυμίζουν …χολιγουντιανή παραγωγή! Οι γεννημένοι του 1972 εντελώς ανέλπιστα θα επιλεγείτε για κάτι σημαντικό.


Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι αδιαμφισβήτητα ένας θετικός οδηγός. Η αυξημένη δημοτικότητα σας βοηθά να περάσετε εύκολα τις θέσεις σας βρίσκοντας ακόμα ευκολότερα ένθερμους υποστηριχτές. Αισθηματικά μεταδίδετε ιδιαίτερα θετική ενέργεια και λαμβάνετε μηνύματα αγάπης τα οποία αν και σας προβληματίζουν εντούτοις δεν παύουν να είναι ειλικρινή. Οι γεννημένοι του 1984 διαπιστώνετε πως τελικά οι φιλίες δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...