Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο Euro

Η Κροατία (αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά), η Πορτογαλία (αντίπαλος το 2004) και η Σουηδία (αντίπαλος στο Euro 2008) είναι οι τρεις ομάδες με τις οποίες δεν πρόκειται να αγωνιστεί η εθνική Ελλάδας στο ...
προσεχές Euro, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Αντιθέτως, είναι πιθανή η κλήρωση με δύο ομάδες που βρέθηκαν στον ελληνικό δρόμο και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις: η Ισπανία και η Ρωσία.


Η 16άδα του Euro 2012 έχει μόλις τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με τη διοργάνωση του 2008. Αγγλία, Δανία, Ιρλανδία και η διοργανώτρια Ουκρανία πήραν τις θέσεις της Τουρκίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας και της Ρουμανίας.


Η κλήρωση των τεσσάρων ομίλων της τελικής φάσης θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις επτά το απόγευμα ώρα, στην Ουκρανία.


Η εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων επί πολωνικού εδάφους αν κληρωθεί στον πρώτο όμιλο μαζί με την Πολωνία (Βαρσοβία και Βρότσλαβ) ή στον τρίτο με επικεφαλής την Ισπανία ή την Ολλανδία (Πόζναν, Γκντανσκ). Αντίθετα, θα παίξει στην Ουκρανία αν κληρωθεί στον τέταρτο όμιλο (Κίεβο-Ντόνετσκ) ή στον δεύτερο με επικεφαλής την Ισπανία ή την Ολλανδία (Λβιβ, Χάρκοβο).


ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ


Α' ΓΚΡΟΥΠ


Πολωνία
Ισπανία
Ολλανδία
Ουκρανία


Β' ΓΚΡΟΥΠ


Γερµανία
Ιταλία
Αγγλία
Ρωσία


Γ' ΓΚΡΟΥΠ


Κροατία
Ελλάδα
Πορτογαλία
Σουηδία


Δ' ΓΚΡΟΥΠ


Δανία
Γαλλία
Τσεχία
Ιρλανδία



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...