Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Eddie Murphy από παρουσιαστής των επόμενων Όσκαρ!

Το δρόμο του παραγωγού της τελετής, Brett Ratner, ακολούθησε και ο διάσημος ηθοποιός, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από την παρουσίαση της 82ων ...
βραβείων Όσκαρ.


Σοκ και μούδιασμα επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο Χόλιγουντ, μετά την ανακοίνωση του Eddie Murphy ότι παραιτείται από την παρουσίαση των επικείμενων Όσκαρ μόλις 3 μήνες πριν τη διεξαγωγή τους.


Η παραίτηση είναι άμεσα συνδεδεμένη με εκείνη του Brett Ratner, του ανθρώπου που σκηνοθέτησε τον Eddie Murphy στο "Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη" που παίζεται τώρα στους κινηματογράφους, ο οποίος μόλις χθες παραιτήθηκε ως παραγωγής της μεγαλύτερης κινηματογραφικής γιορτής.


"Κατ' αρχήν, κατανοώ απόλυτα και στηρίζω την απόφαση για αλλαγή των παραγωγών της τελετής των Όσκαρ. Ανυπομονούσα να δουλέψω με την προηγούμενη ομάδα παραγωγών και κειμενογράφων, αλλά είμαι σίγουρος ότι και η καινούργια ομάδα θα τα καταφέρει το ίδιο καλά", γράφει στην ανακοίνωσή του ο δημοφιλής ηθοποιός.


Ο πρόεδρος της αμερικάνικης ακαδημίας κινηματογράφου, Tom Sherak, τόνισε πως καταλαβαίνει απόλυτα την αλληλεγγύη που επέδειξε ο Murphy στον Ratner και ότι του εύχεται καλή τύχη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...