Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έχεις αραιά μαλλιά; Ιδού πώς να το κρύψεις!

Έχεις αρχίζει να καραφλιάζεις (είτε με αυτά που γίνονται, είτε όχι) και θέλεις να το κρύψεις;


Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι την ...
εμφύτευση μαλλιών κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, διάβασε τι μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κάνει επί της κεφαλής...


Αραίωση στην κορυφή


Η λύση λέγεται πυκνό φυλλάρισμα: άφησε τα μαλλιά σου ανακατωμένα (που λέει και το άσμα), να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα προς την μεριά που σε βολεύει.


Επώνυμο παράδειγμα; Ο Peter Sarsgaard, που πρόσφατα είδαμε στην ταινία «Green Lantern».


Πίσω στον... στρατό


Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Bono των U2, το στρατιωτικό κοντό κούρεμα μπορεί να κάνει τους πάντες να μην βλέπουν πόσο αραιά είναι τα μαλλιά σου. Αν δεν θες να θυμάσαι την θητεία σου στην μαμά πατρίδα, πάρε κοντά τα πλαϊνά και άσε λίγο μακρύτερες τις τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού σου.


Φάτσα - φόρα κούτελο


Αν το φαρδύ σου κούτελο έχει αρχίσει να φαίνεται πολύ, τότε μπορείς να πάρεις κόντρα όλα τα μαλλιά με την χοντρή σκάλα της ξυριστικής μηχανής.




Κούρεμα - «σαγρέ»


Μιμήσου τον Jude Law αν οι τρίχες σου έχουν αρχίσει να υποχωρούν από το πρόσωπο και προς τα πίσω: κόψε τα μαλλιά σου άνισα, με το αποτέλεσμα να δείχνει ασύμμετρο, ατημέλητο και μοντέρνο!


Κι αν είσαι από τους πολύυυυ χαλαρούς με τα αραιά μαλλιά σου, ξύρισε το κεφάλι σου ή... άφησε τους πάντες να το βλέπουν με την καραφλίτσα του! Άλλωστε, για πολλούς η φαλάκρα είναι γοητεία, άσε που ορισμένοι ειδικοί την αποδίδουν στην υπερβολική τεστοστερόνη...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...