Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

“Θαυμασμός” στο Facebook και το Twitter για την “εθνική” μούτζα!

Μία χειρονομία και για την ακρίβεια, μία μούτζα έκανε πρόσωπο της ημέρας, από τη μία στιγμή στην άλλη το νεαρό παραστάτη στην παρέλαση του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.


Είναι ίσως ο πιο...
δημοφιλής μαθητής της χώρας καθώς η φωτογραφία του, όπου μουτζώνει τους επισήμους στην παρέλαση της Λάρισας, έχει γίνει θέμα συζητήσεων και… «θαυμασμού» στο Facebook και το Twitter.


“Να αγιάσει το χέρι του”:


Η μούντζα του νεαρού μαθητή από μια απλή φωτογραφία έχει μετατραπεί σε «σύμβολο» της αγανάκτησης των πολιτών για τους πολιτικούς, καθώς με μια γρήγορη ματιά στα σχόλια των χρηστών, εύκολα κανείς διαπιστώνει ότι οι επευφημίες και τα εγκώμια προς τον μαθητή δεν έχουν τελειωμό.


«Να αγιάσει το χέρι του», «Μπράβο, στο παιδί! Έχει θάρρος», «Η νεολαία μας τελικά δεν κοιμάται», «Αυτός είναι σύγχρονος ήρωας», «Θα κάνουμε κίνημα να μην τιμωρηθεί με αποβολή το παιδί», «Η εθνική μας μούντζα» είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια χρηστών που έχουν αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στα προφίλ τους.


Τα μηνύματα μαρτυρούν ότι η… μούντζα του Λαρισαίου μαθητή κατά την παρέλαση ήταν καθώς φαίνεται απωθημένο πολλών πολιτών και μάλλον θα αποτελεί σημείο κατατεθέν των διαμαρτυριών στις παρελάσεις της φετινής 28ης Οκτωβρίου ανά τη χώρα.


Μπορεί αρκετοί να διαφώνησαν μέσω των social media με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας, σχεδόν όλοι όμως «παραδέχθηκαν» την κίνηση του μαθητή από τη Λάρισα.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...