Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Κινδύνευσε να καεί ζωντανός ο Μπαλοτέλι!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Ιταλός επιθετικός βρισκόταν με φίλους του όταν για άγνωστο λόγο έκαναν χρήση πυροτεχνημάτων στο μπάνιο (!) με συνέπεια το σπίτι να τυλιχθεί στις φλόγες.


Ο Μπαλοτέλι και οι φίλοι του πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την...
φλεγόμενη οικία και να καλέσουν την πυροσβεστική, δύο οχήματα της οποίας έφτασαν στη 01:00 και έσβησαν την φωτιά μέσα σε μισή ώρα.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε για το περιστατικό: "Λίγο πριν από τη 01:00 μας ειδοποίησαν ότι ένα σπίτι στο Mottram St Andrew του Τσεσάιρ έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Η αστυνομία παρείχε προστασία στα μέλη διάσωσης, τα οποία δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο. Προς το παρόν η αιτία της πυρκαγιάς εξετάζεται από τους εμπειρογνώμονες και την αστυνομία. Εντούτοις, δεν προκύπτει κάτι ύποπτο από αυτήν την υπόθεση".


Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Μπαλοτέλι ήθελε να επιστρέψει στο φλεγόμενο σπίτι για να πάρει κάποια χρήματα και μία βαλίτσα, ευτυχώς για εκείνον, όμως, δεν έκανε ακόμη μία τρέλα.


Ο εκκεντρικός άσος πέρασε τη νύχτα του σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ και συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (22/10). Όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της Σίτι για τα αίτια της πυρκαγιάς, απάντησε ότι εκείνος και τέσσερις φίλοι του έκαναν χρήση πυροτεχνημάτων σε ένα ανοικτό παράθυρο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά και οι πετσέτες του μπάνιου τυλίχθηκαν στις φλόγες. Φυσικά, η επίπληξη από τον Μαντσίνι είναι δεδομένη, καθώς αφενός έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο και αφετέρου γιατί παραβίασε το ωράριο.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...