Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σε Άραβα ο ΠΑΟ, σε Ρώσο η ΑΕΚ;

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ρόλαντ Ισάεφ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα γράφει εφημερίδα «Εξέδρα».


Συγκεκριμένα, ο Ρώσος επιχειρηματίας εκπροσωπεί την εταιρεία...
Patero D, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.


Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, στις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει. Νωρίτερα, όμως, η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το τέλος του 2011.


Ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάζεται επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους υποθέσεις, αν οι ενδιαφερόμενες πλευρές δεν κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Το θετικό στοιχείο αυτή τη φορά είναι πως πρόκειται για συγκεκριμένα ονόματα και δεν είναι κάποιοι τυχάρπαστοι επιχειρηματίες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.


Όπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.


Αλλάζει τακτική ο Κωστένογλου


Οι απουσίες και οι ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα με τον ΟΦΗ αναγκάζουν τον Νίκου Κωστένογλου να επιλέξει διαφορετική τακτική για το αυριανό ματς της ΑΕΚ στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος τεχνικός δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση το σύστημα 4-3-3 με πιο επιθετική μορφή. Η διάθεση αυτή του προπονητή της «Ένωσης» θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή-τελευταία προπόνηση.


Ο Κωστένογλου αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κοντέ, Κάλα, Μανωλά (ή Δέλλα) και Καράμπελα. Η τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Βάργκας, Καφέ και Χοσέ Κάρλος (θέση διεκδικεί και ο Γκέντσογλου). Δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σιαλμάς, αριστερό ο Λεονάρντο και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...