Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια και ματαίωση της παρέλασης από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκαν μαζί με τους αγανακτισμένους πολίτες και μετά από διαμαρτυρίες και επεισόδια, η παρέλαση ματαιώθηκε! Δείτε αναλυτικά.


Για πρώτη φορά...
, δεν έγινε παρέλαση στον Βόλο, λόγω αποδοκιμασιών και επεισοδίων στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στους αγανακτισμένους πολίτες ήταν και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που διαμαρτυρήθηκαν για τον υποβιβασμό της ομάδας τους.


Συγκεκριμένα, χιλιάδες κάτοικοι της πόλης της Μαγνησίας θέλησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα συμβαίνουν, στους επισήμους που έδωσαν το παρών στην παρέλαση.


Τα συνθήματα κατά των πολιτικών ήταν πολλά, όπως και τα γιαούρτια και τα αυγά, ενώ η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Οι εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κατάφεραν να ξεφύγουν από τις αστυνομικές δυνάμεις και να φτάσουν κοντά στο σημείο που κάθονταν οι επίσημοι και να τραγουδούν συνθήματα κατά του Γερουλάνου.


Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπάθησαν να προστατεύσουν τους επίσημους, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά η παρέλαση, όμως το μένος των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και των αγανακτισμένων πολιτών ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να υποχωρήσουν και να "φυγαδεύσουν" τους επίσημους.


Τελικά, η παρέλαση δεν έγινε ποτέ και ο κόσμος έφτασε στην εξέδρα των επισήμων και άρχισε να πετάει τις καρέκλες στη θάλασσα και τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν μετά τις 13:00.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...