Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Στη Σούπερ Λίγκα Δράμα και Λεβαδειακός

Στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζονται η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός. Οι δύο ομάδες πήραν το πράσινο φως από το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και πλέον είναι στα ...
μεγάλα σαλόνια.


Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.


Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε με ψήφους επτά υπέρ, δύο λευκά και δύο υπέρ της Λάρισας αποφάσισε να ανάψει το πράσινο φως για τις δύο ομάδες. Πλέον, απoμένει η διοργανώτρια αρχή να ορίσει τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Οι δύο ομάδες πάντως, δεν θα αγωνιστούν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου, μιας και ακόμη εκκρεμεί η υπόθεσή του στο διαιτητικό εφετείο.


Στην διαδικασία έδωσε τον «παρών» ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα υπάρξει απόφαση από το διοικητικό εφετείο στο οποίο έχει προσφύγει η ομάδα.


«Κάναμε το διοικητικό συμβούλιο καθώς έπρεπε να επιλέξουμε ποια θα είναι η ομάδα Α και ποια η ομάδα Β στο πρωτάθλημα. Με ψήφους 7-2-2 αυτές θα είναι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας. Όμως, θα είναι έτοιμες να παίξουν στην 10η αγωνιστική, 19 και 20 Νοεμβρίου. Θα περιμένουμε γιατί υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποια νομικά θέματα», δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Απόστολος Παπουτσάκης.




Αναλυτικά η απόφαση της Σούπερ Λίγκα:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:


Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).


Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...