Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 31/10 τα ζώδια

Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω στέλνει μηνύματα ευπείθειας και ευταξίας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διευθέτηση κάποιων σοβαρών υποθέσεων μόνο με την προϋπόθεση ότι όλα είναι στην εντέλεια και φυσικά διαθέτοντας μεγάλα αποθέματα υπομονής. Οι διαπληκτισμοί δεν θα λείψουν μιας και το...
τετράγωνο Ερμή - Άρη ασκεί ακόμα τη φασαριόζα επιρροή του.


ΚΡΙΟΣ
Γεμάτη ενέργεια και φιλοδοξίες προβλέπεται η σημερινή ημέρα. Αρκετά κατάλληλη ημέρα για να βάλετε μπρος κάποια υπόθεσή σας ή να προωθήσετε μία ήδη υπάρχουσα. Επαγγελματικά, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα συντάσσονται υπέρ σας. Ερωτικά, έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό αντικατοπτρίζεται στις επιλογές σας. Καλή μέρα για να κάνετε το σωστό και το πρέπον. Οι γεννημένοι του 1964 θα μεταδώσετε την πολύτιμη πείρα σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Μια παλιά ή νέα γνωριμία που σχετίζεται με το εξωτερικό απορροφά το ενδιαφέρον σας σήμερα. Επαγγελματικά εργάζεστε με τους υφιστάμενους ή τους συνεργάτες σας κάτω από ένα πνεύμα συνεργασίας. Αισθηματικά ζητήματα εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά υπέρ σας. Εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα μεγάλης ηλικίας. Οι γεννημένοι του 1974 αισθάνεστε πικρία από τη στάση ενός γυναικείου προσώπου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέματα φορολογικά ή χρηματοοικονομικά απαιτούν ενδελεχή μελέτη και προσεκτική εξέταση. Ερωτικά, συναντάται την παραφροσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου σας, γεγονός που μπλοκάρει τη σιδερένια λογική σας. Μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις σχετικά με επαγγελματικά θέματα ευνοούνται. Καλή μέρα για να εργαστείτε για ένα φιλόδοξο σχέδιο. Οι γεννημένοι του 1981 αδυνατείτε να δεχτείτε ότι ένα κοντινό σας πρόσωπο δεν σας συμπαραστέκεται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα θετικές είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην αισθηματική ζωή καθώς η συγκέντρωση πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει την άποψη σας για τα πράγματα και ανεβάζει τη διάθεση σας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από αμοιβαίο σεβασμό αλλά και κάποιας μορφή επιφυλακτικότητα. Καλή μέρα για να δώσετε συμβουλές. Οι γεννημένοι του 1989 θα αναλάβετε ευθύνες άλλων.


ΛΕΩΝ
Κύριο μέλημά σας σήμερα είναι να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας. Οι σχέσεις με τους υφισταμένους αποδεικνύονται σημαντικό κλειδί για την επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου. Ο έρωτας σήμερα ξεπερνά των κόσμο των αισθήσεων και γίνεται δύναμη που σας μεταμορφώνει. Εξαιρετική μέρα για να αντλήσετε έμπνευση από τους μεγαλύτερους ή τους παλαιότερους. Οι γεννημένοι του 1982 ερωτικά θα βιώσετε μια ανεπανάληπτη κορύφωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα νοιώθετε πως θέλετε περάσετε καλά και ανέμελα κάνοντας κάτι ουσιώδες ή χρήσιμο. Η σχέση με το σύντροφο ή τα παιδιά σας προσφέρει εμπιστοσύνη και βεβαιότητα. Η αμεσότητα και η φυσικότητα προσελκύουν τους άλλους ενώ παράλληλα σας επιτρέπουν να χτίσετε αυθεντικούς δεσμούς. Υπάρχει έντονη ανάγκη για να δημιουργήσετε και να εξωτερικεύσετε μια εσωτερική ανησυχία. Οι γεννημένοι του 1967 εξιδανικεύετε μια γνωριμία.


ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στο σοβαρό και μετρημένο ζώδιου του Αιγόκερω κατσουφιάζετε σχετικά με την διεκπεραίωση κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων. Η ολοκλήρωσή τους όμως σας ανταμείβει ηθικά και σας απαλλάσσει από το άγχος τους. Αν κάτι σήμερα δεν θέλετε, είναι να χάσετε τον έλεγχο και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που το συναίσθημα σας υπαγορεύει. Οι γεννημένοι του 1983 θα είστε καλεσμένοι σε ένα κοσμικό γεγονός.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω αναζητάτε λύσεις υπεύθυνες και πρακτικές. Μετακινήσεις ή συζητήσεις με άτομα κύρους απαιτούν προσεκτική και μετρημένη συμπεριφορά. Συναισθηματικά, η ύπαρξη σας μέσα σε μια σχέση αποτελεί προϋπόθεση για τη ψυχική σας ηρεμία. Καλή μέρα για αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης στα αγαπημένα σας σκούρα χρώματα. Οι γεννημένοι του 1975 θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το μυαλό και η καρδιά σας είναι δοσμένα στην υπηρεσία των φίλων και των προσφιλών σας προσώπων. Με καλή αισθηματική διάθεση προσεγγίζετε το έτερο ήμισυ με ανεπανάληπτα προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Μια νέα γνωριμία ίσως αποτελέσει την απαρχή μιας σημαντικής και μακροχρόνιας σχέσης σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι του 1962 ζείτε χωρίς αυταπάτες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρακτική σας αντίληψη και η διορατικότητά σας τονίζονται με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθούν να πετύχετε δύσκολους στόχους. Επαγγελματικά, το έργο σας αναγνωρίζετε και πλέον αυτό που σας απασχολεί είναι να διατηρήσετε αυτή την εκτίμηση. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να κάνετε και κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Οι γεννημένοι του 1967 κοιτάτε πίσω και ξεχωρίζετε τα καλά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στάση και η συμπεριφορά ατόμων που ξέρετε από παλιά ή που διακρίνονται για τις αρχές και τις αξίες τους έρχεται σήμερα να σας προβληματίζει και πιθανόν να σας στεναχωρήσει. Ο ρεαλισμός και η επιφυλακτικότητα αποδεικνύονται οι καλύτεροί σας σύμμαχοι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Αισθηματικά, οι κεραίες σας συντονίζονται με τις επιθυμίες του έτερου ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1976 θα προβείτε στην αγορά κάποιας συσκευής.


ΙΧΘΕΙΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στις σχέσεις και τις συναναστροφές με άτομα που μοιράζεστε κοινά ιδεώδη και ιδανικά. Στερεότυπες αντιλήψεις και προκαταλήψεις περιορίζουν την ανάγκη σας για ισότητα και πολυφωνία. Αισθηματικά, δέχεστε ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να λάβετε. Οι γεννημένοι του 1989 δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια πρόκληση.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...