Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιον κατηγόρησε για το θάνατο της Amy Winehouse ο πατέρας της;

Προβλήθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Mitch Winehouse, πατέρα της αδικοχαμένης Amy Winehouse. Ποιον κατηγόρησε ευθέως για το θάνατό της;
...

Ο Mitch Winehouse μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan για την πολυαγαπημένη κόρη του, Amy. Ο Mitch κατηγόρησε τον πρώην άνδρα της, Blake Fielder-Civil, για το θάνατό της αφού εκείνος της "γνώρισε" τον κόσμο των ναρκωτικών.
"Είχα αηδιάσει. Έκανα τα πάντα για να σταματήσω αυτή τη σχέση. Εκείνη όμως αγαπούσε τον Blake", είπε αρχικά ο Mitch.
Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περιστατικό που είχε με τον Blake όταν έμαθε ότι την έμπλεξε στα ναρκωτικά. "Άσε την κόρη μου ήσυχη. Τη σκοτώνεις", του είχε πει.



"Ήταν πολύ άρρωστη. Έπαιρνε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και δεν ξέρω πως κατάφερε και έζησε μέχρι πρότινος. Πιστεύω πως ήταν σκληρή για αυτό έζησε παραπάνω", συμπλήρωσε.





Αντίθετα, καλύτερη γνώμη είχε για την τελευταία της σχέση, τον παραγωγό ταινιών Reg Traviss.
"Ήμουν σίγουρος πως θα παντρευόντουσαν. Ήθελε να αποκτήσει μαζί του παιδιά. Και ποιος ήταν καταλληλότερος από τον Reg; Είναι θλιβερό που δεν είχαν τη ζωή που ονειρεύονταν", τόνισε.
Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από το θάνατο της Amy Winehouse στις 23 Ιουλίου και όπως παραδέχεται ο Mitch δυσκολεύεται να παραδεχτεί ότι η κόρη του δεν είναι πλέον στη ζωή.
"Δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη. Είναι απίστευτο. Ακόμα και τώρα αν τη δω μπροστά μου δεν θα παραξενευτώ. Στην οικογένεια δε θεωρούμε ότι έχει πεθάνει γιατί πιστεύουμε στη μετά θάνατον ζωή. Είναι δίπλα μας", είπε έντονα συγκινημένος ο Mitch Winehouse.





Νωρίτερα, ο Mitch Winehouse είχε εμφανιστεί με την πρώην γυναίκα του και μητέρα της Amy στην εκπομπή του Anderson Cooper όπου και εκεί δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.


Εκεί μίλησε για το τελευταίο αντίο στην κόρη του. "Όταν διάβαζα μια ευχή στην τελετή ήρθε μια μαύρη πεταλούδα. Είχα σκυμμένο το κεφάλι μου επειδή διάβαζα και μπορούσα να ακούσω τους λυγμούς των παρευρισκόμενων, Η πεταλούδα έκατσε στον ώμο της Kelly Osbourne και μετά ήρθε σε εμένα. Ήταν απίστευτο", είπε.





Όπως δήλωσε, ο θάνατος της 27χρονης κόρης του έγινε σε μια περίοδο όπου είχε κόψει την αμέτρητη κατανάλωση αλκοόλ και αυτό ο οργανισμός της δεν το άντεξε ενώ επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι δεν ήταν τα ναρκωτικά αιτία του θανάτου της.


"Ήταν καθαρή από τα ναρκωτικά τα τελευταία τρία χρόνια. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν το αλκοόλ. Το τελευταίο διάστημα έπαιρνε Librium, φάρμακο που παίρνουν οι αλκοολικοί στο στάδιο της απεξάρτησης", εξήγησε.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...