Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Mυστικά ομορφιάς απ' όλο τον κόσμο

Κάθε λαός έχει τα δικά του μυστικά ομορφιάς. Οι γυναίκες, ειδικά, έχουν να δώσουν τις δικές τους, εύκολες συνταγές ομορφιάς. Ακολουθήστε τις και δεν θα χάσετε...

1.Στην Αυστραλία, όπως άλλωστε και σε όλον τον κόσμο, πιστεύουν ότι η πραγματική ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται πρωτίστως από το λαιμό και τα χέρια. Για τον λόγο αυτό, οι Αυστραλοί, χειμώνα καλοκαίρι, δεν πάνε πουθενά χωρίς το αντιηλιακό τους. Μη ξεχνάτε να το βάζετε και στα χέρια σας!


2.Η ομορφιά πάει Παρίσι, εκεί που το στιλ είναι τρόπος ζωής. Οι Γαλλίδες, λοιπόν, προσέχουν πολύ τα μαλλιά και τα νύχια τους και γι’ αυτό το λόγο τρώνε τυρί, ξηρούς καρπούς, σκόρδο και κρεμμύδι. Μπορεί να μην ακούγονται πολύ σέξι τροφές, κάνουν όμως θαύματα στην ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών.


3.Ακόμη μια συνταγή για γερά νύχια έρχεται από την Κολομβία και προτείνει να προσθέτετε μία σκελίδα σκόρδο στο μανό που περνάτε ως βάση. Το κόλπο πιάνει μιας και το σκόρδο λειτουργεί θεραπευτικά.


4.Αυτοσχέδια αποτρίχωση προτείνουν οι Μαροκινές καλλονές, με λίγο μέλι, λίγο λεμόνι και αρκετά πανιά από φυσικό ύφασμα. Ζεσταίνετε λίγο το μέλι και προσθέτετε λίγες σταγόνες λεμονιού. Το ανακατεύετε και το αφήνετε να κρυώσει λιγάκι. Στη συνέχεια, το απλώνετε στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε και τραβάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που βγαίνουν οι τρίχες.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...