Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μaster chef: Όταν το κοινό δεν είναι τόσο "μεγάλο" όσο φαίνεται!

Το "πολυπληθές" και ενθουσιασμένο κοινό του αμερικανικού Μaster chef που συμμετείχε σε διαγωνισμό για τη συμμετοχή του στο σόου, αποδείχτηκε αποτέλεσμα τεχνικών "αντιγραφής και...
επικόλλησης"!


Στην αρχική σκηνή του πέμπτου επεισοδίου του αμερικανικού Μaster chef, το οποίο προβλήθηκε τη Δευτέρα (20.06) από το κανάλι Fox, την ώρα που ο εκφωνητής μιλά για χιλιάδες κόσμο που βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής -με τα ανάλογα πανοραμικά πλάνα-, κάποιοι παρατηρητικοί τηλεθεατές είχαν... τις αντιρρήσεις τους!


Αν κοιτάξει κανείς λίγο πιο προσεκτικά προσεκτικά στην παρακάτω φωτογραφία, έχουν αντιγραφεί μέρη του κοινού και σε άλλα σημεία ώστε το πλήθος να φαίνεται πολύ περισσότερο από ότι ήταν τελικά.


Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε με την τεχνική "screenshot" από το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει για να διαφημίσει την επόμενη σεζόν.


Το βίντεο αυτό "κατέβηκε" από το ίντερνετ, η φωτογραφία όμως υπάρχει, αποδεικνύοντας τα κόλπα των παραγωγών της πασίγνωστης εκπομπής.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κυρία με το πορτοκαλί μπουφάν και το σηκωμένο χέρι, αλλά και ο κύριος με το κόκκινο μπουφάν, λίγο πιο πίσω αριστερά.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...