Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Θύρα 7 Ρεθύμνου έδωσε άλλα 2.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη

Η Θύρα 7 Ρεθύμνου απέκτησε τη συλλεκτική χάλκινη κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που κοστίζει 1.500 ευρώ, ενώ έδωσε επιπλέον 500 ευρώ για τις ανάγκες της «μάνας του συλλόγου». Αναμφίβολα μια σημαντική βοήθεια για τον Ερασιτέχνη από τον σύνδεσμοτ υο Ρεθύμνου που πάντοτε στηρίζει αγνά και καθαρά τον Θρύλο.


Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μάρκος Βουγιουκλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία πλήττει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μας, στους αθλητές και τους προπονητές για τους τίτλους που μας χάρισαν και εφέτος και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα πόλο ανδρών στους αγώνες που έχουν απομείνει ώστε να κατακτήσει ένα ακόμη νταμπλ».

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ευχαριστήριο: «Ευχαριστούμε θερμά τη Θύρα 7 Ρεθύμνου η οποία αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στη μεγάλη ερυθρόλευκη αλυσίδα στήριξης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. Αυτή η στήριξη είναι μοναδική όπως μοναδικός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...