Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οφηλία Vs Στρος Καν - Το αστρολογικό σενάριο

Το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στην Αμερική υποστηρίζει η Θεωρία του Χάους και επαληθεύτηκε πλήρως στην περίπτωση της Οφηλίας Φαμοτίντινα, της αφροαμερικανής καμαριέρας που η μετανάστευση από την...
πατρίδα της στις ΗΠΑ άλλαξε τα πάντα στο ΔΝΤ, στην Γαλλική πολιτική σκηνή και ποιός ξέρει που αλλού ακόμη.


Με βάση τις -όσο να ‘ναι ελεγχόμενες- πληροφορίες για την ταυτότητα της, φέρεται να έχει γεννηθεί στις 17/1/1979, μάλλον στην Γουινέα.


Και κάποια από τα δεδομένα του υποθετικού γενέθλιου χάρτη της δείχνουν να «συντονίζονται» με την πραγματικότητα. Αν μη τι άλλο, τα τετράγωνα του διελαύνοντα Δία προς τον Ήλιο και τον Άρη της συνηγορούν σε μια διασημότητα με στοιχεία έντασης ή βίας. Αλλά υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία:


Γυναίκα της δουλειάς και του μόχθου, ικανότατη και ακούραστη χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την Σελήνη στην Παρθένο σε σύνοδο μάλιστα με τον Κρόνο, μια μάλλον τυπική θέση για άτομα που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες. Το επιπλέον τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως για την Οφηλία των αυστηρών ηθικών αξιών (εκτός από Κρόνια είναι και μουσουλμάνα) σε κάθε περίπτωση η δουλειά έχει προτεραιότητα και από αυτήν την άποψη αποκλείεται να «έπαιξε» με τον Στρος Καν, εκτός βέβαια αν αυτό ήταν μέρος των ...καθηκόντων της. Και δεν αποκλείεται καθόλου το να παρείχε τελικά τις υπηρεσίες της σε κάποιους «σκηνοθέτες», ενδεχομένως με το ανάλογο αντίτιμο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...