Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μεγάλη Επιχείρηση "σκούπα" της Αστυνομίας για λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με στόχο να ελεγχθούν μετανάστες χωρίς πιστοποιητικά νόμιμης παραμονής, καθώς και για να...
βεβαιωθούν παραβάσεις για παραεμπόριο και πορνεία.


Στις επιχειρήσεις συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών από τις Διευθύνσεις Ασφαλείας, Αλλοδαπών, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αστυνομίας Αθηνών.


Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Για τα αποτελέσματά τους θα πραγματοποιείται τακτική ενημέρωση.


Έπειτα από τις συνεχόμενες καταγγελίες (ξενοδόχων,κατοίκων,εμπόρων κλπ) και τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις σε ιστολογία και μπλογκς για τα χάλια στο κέντρο των Αθηνών,επιτέλους κάτι έγινε. Περάσαν 2 χρόνια από τότε που έγινε η τελευταία επιχείρηση σκούπα στο κέντρο.


Χιλιάδες περιστατικά που άλλα είδαν και άλλα όχι το φως της δημοσιότητάς. Ηλικιωμένοι, γυναίκες, παιδιά, ενήλικες, τουρίστες, μετανάστες όλοι έχουν ληστευτεί από τις άγριες συμμορίες των αλλοδαπών του κέντρου.


Για αυτό μην σταματάτε να καταγγέλλετε συνέχεια τα κακώς κείμενα που συντελούν να συνεχίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.Με σχόλια σε μπλογκς,ακόμα και με δικά σας άρθρα ή εμπειρίες που μπορείτε να τα στέλνετε οπουδήποτε πιστεύετε πως θα αναρτηθούν και θα γίνουν γνωστά





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...