Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Επιμένει για εκλογές ο Καρατζαφέρης

Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος παραδέχθηκε μεν ότι ενδεχόμενη προσφυγή στις κάλπες θα είναι επιζήμια, ωστόσο εκτίμησε πως η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι μία...
καλή λύση και επανέφερε την πρότασή του για τη συγκρότηση μίας πολιτικής «εθνικής Ελλάδος» για την έξοδο από την κρίση.


Ο Γ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, ωστόσο είπε ότι η όποια συζήτηση πρέπει να γίνει σε κλειστό κύκλο.


«Το έχουμε κάνει φέιγ- βολάν» σημείωσε, προσθέτοντας ότι πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να δουν που συμφέρει και που όχι το έθνος, μία τέτοια εξέλιξη.


Ο κ. Καρατζαφέρης επέμεινε ότι πρέπει να υπάρξει διάλογος σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, αν και -όπως είπε- δύσκολα θα συγκαλέσει συμβούλιο των αρχηγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την τελευταία φορά, όπου, όπως ανέφερε, «έφαγε πόρτα» από τα κόμματα της Αριστεράς.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπεραμύνθηκε της τακτικής του κόμματός του, επιμένοντας πως, σε ό,τι αφορά στο Μνημόνιο, ψήφισε μόνο το άρθρο 1, που αφορούσε στο δανεισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν η μόνη λύση για να μην πτωχεύσει η χώρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...