Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

«Τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»

Να ξεχάσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ’ αυτό που έρχεται αύριο (13/3) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ζήτησε ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε προσοχή στα...
στημένα, ενώ έδειξε σε βίντεο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».


Ο Μάκης Χάβος διέγνωσε πως κανείς δεν ασχολείται με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός, φοβούμενος ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του, αποφάσισε να τους μιλήσει προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση. «Δεν θέλω να σκέφτεστε τον αγώνα με την ΑΕΚ, προέχει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζετε τον Ολυμπιακό, τον έχουμε αντιμετωπίσει ξανά και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νικήσουμε».


Ο προπονητής του Δικεφάλου με τη χρήση βίντεο έδειξε στους παίκτες του παιχνίδια του Ολυμπιακού κάνοντας και τις σχετικές επισημάνσεις για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Ο Χάβος στάθηκε περισσότερο στις αδυναμίες των «ερυθρόλευκων» στον άξονα. Ένα άλλο στοιχείο που επισήμανε, ήταν το γεγονός ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παίζει με αντεπιθέσεις όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Τέλος, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα «στημένα».


Λέγοντας "στημένα" τι εννοεί ο...Μάκης;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...