Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Barcelona - Παναθηναϊκός (Εuroleague) σε Live Streaming (2oς γύρος)

Στο εξαιρετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός των "πρασίνων", Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μία μέρα πριν το δεύτερο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.


"Κάναμε ένα σπουδαίου παιχνίδι. Eίμαι ...
περήφανος για τον τρόπο παίξαμε, το σημαντικό είναι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε", ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.


Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά έχουμε τις πιθανότητες μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως παίξαμε, η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα το δούμε το βίντεο και τι έγινε. Την Πέμπτη θα είναι διαφορετικό ματς. Πρέπει να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις για τους παίκτες".


Για τις αποφάσεις των διαιτητών: "Εμείς σκεφτόμαστε εμάς και τι κάνουμε. Έχω άποψη για τους διαιτητές, αλλά θέλω να δω άλλη μία φορά το παιχνίδι. Είναι εύκολο να καταλάβει κάποια πράγματα που έγιναν, αλλά θέλω να δω το βίντεο και μετά να μιλήσω".


"Να πιστέψουμε ότι μπορούμε"


Στη συνέχεια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μας μίλησε στο ξενοδοχείο της αποστολής και δεν κρύφτηκε ότι το να παίξεις μετά από μία τέτοια ήττα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα…


"Η Μπαρτσελόνα παίζει ομαδικά, έχει εξαιρετικό προπονητή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αν δεν πιστεύαμε καλύτερα να μην παίζαμε", ήταν το σύνθημα του για την Πέμπτη (24/03).


Έπειτα πέρασε στην ανάλυση του τι έγινε, αλλά και του τι πρέπει να γίνει… "Χάσαμε και προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες ψυχολογικά αλλά και να διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο σε ένα παιχνίδι μετά από 48 ώρες αλλά πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να παίξουν ένα ακόμα σκληρό παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι ένα σημαντικό στοιχείο αλλά αν θες να πας στο Final Four θα πρέπει να κερδίσεις τρία παιχνίδια. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και να διορθώσουμε κάποια πράγματα.


Για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα εκτέλεσε χθες πολλές βολές. Δεν μιλάω για την διαιτησία, αλλά για το ότι είχαν πολλές ευκαιρίες να σουτάρουν πολλές βολές", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ο Ναβάρο είχε μέσο όρο 18 πόντους μέχρι το χθεσινό παιχνίδι, χθες σημείωσε 13 και ήταν δύσκολα σουτ.


Τι να κάνουμε έχει την ποιότητα. Ο Μόρις έβαλε ένα τρίποντο που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Αλλά είναι ακατόρθωτο να τα σταματήσεις όλα. Με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση έχουμε περισσότερες πιθανότητες".

















Live streaming video by Ustream





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...