Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χάρης νικητής του X-Factor 2!

Το markos.tv παρακολούθησε το μεγάλο τελικό του X-Factor και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο. Ο Χάρης, από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, είναι ο νικητής του τρίτου κύκλου του talent show. Tο κοινό... ψήφισε τον συγκεκριμένο παίκτη για νικητή, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο, ενώ απέκτησε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.


Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Χάρη, ο Αλέξανδρος από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον τελικό, του ζήτησε χαριτολογώντας να τον πάει μία βόλτα με το νέο του απόκτημα: «Θα με πας μία βόλτα με το αυτοκίνητο;»

Ο Γιώργος Λεβέντης δεν έκρυψε την χαρά και την συγκίνησή του για το αποτέλεσμα: «Να' μαστε καλά, ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε τον Χάρη και νομίζω ότι σήμερα και τα δύο παιδιά ήταν καταπληκτικά. Ήταν τρομεροί, χαίρομαι πολύ για τον Χάρη, όμως πιστεύω ότι ο Αλέξανδρος θα κάνει μια τρομερή δισκογραφική πορεία», δήλωσε.

Με αυτό τον τρόπo ο ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος πλέον θα μένει στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για τον τελικό, η παραγωγή του show επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς προσκεκλημένη στο πλατό ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με δικές της επιτυχίες.

Έτσι λοιπόν και χθες συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους τραγουδιστές από την Κύπρο να σαρώνουν στα ριάλιτι τραγουδιού.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...