Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το τελευταίο "τανγκό" για την ηθοποιό Μαρία Σνάιντερ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 ετών «άφησε» η ηθοποιός Μαρία Σνάιντερ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι», στο πλευρό του Μάρλον Μπράντο.


Η γνωστή ηθοποιός πέθανε σήμερα το...
πρωί σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μακρά ασθένεια όπως ανακοίνωσε η οικογένεια της, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η σορός της θα ενταφιαστεί στο κοιμητήριο Περ-Λασέζ. Η ημερομηνία της θρησκευτικής τελετής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες.


Η ταινία «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι», βγήκε στις αίθουσες το 1972, σε σκηνοθεσία του θρυλικού Μπερνάρντο Μπερτολούτσι. Τότε, η Σνάιντερ ήταν μόνο 19 ετών. Η ταινία είχε κάνει πάταγο, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να απογειώσει στα ύψη την καριέρα της Σνάιντερ, η οποία δήλωσε αργότερα πως: «Ημουν μόλις 20 χρονών όταν έπαιξα στην ταινία και δεν είχα καμία διάθεση να γίνω σταρ, πόσο μάλλον σκανδαλοθηρική ηθοποιός». Λέγεται μάλιστα πως τόσο με τον συμπρωταγωνιστή της –Μάρλον Μπράντο- όσο και με τον σκηνοθέτη της ταινίας, δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων.


Κόρη του ηθοποιού Ντανιέλ Ζελέν και του μοντέλου Μαρί Κριστίν, η Σνάιντερ έζησε μια άστατη ζωή με περίεργα σεξουαλικά γούστα, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...