Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Χιμένεθ: "Πού τη βρίσκετε την όρεξη για διασκέδαση μετά από ήττα;"

"Πού τη βρίσκετε την όρεξη για διασκέδαση μετά από ήττα;", ήταν το εύλογο ερώτημα του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες με αφορμή τους τρεις ξενύχτηδες του Σαββάτου. Δοκιμάζεται ο Σέρβος φορ Ογκνιέν Οζέγκοβιτς. Ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.


Ενοχλημένος από τη...
μεταμεσονύχτια έξοδο των Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς μετά τη σαββατιάτικη ήττα από τον Αρη εμφανίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος φρόντισε να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του.


"Δεν με πειράζει να βγαίνετε, αλλά καλό είναι να το κάνετε όταν έχουμε κερδίσει. Να μπορείτε κι εσείς να διασκεδάσετε κανονικά. Εγώ μετά το ματς του Σαββάτου πήγα έφαγα και πήγα στο σπίτι μου. Εσείς πού τη βρίσκετε την όρεξη για διασκέδαση μετά από ήττα;", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε: "Πρέπει να σέβεστε τη φανέλα. Αυτό είναι συμβουλή προς όλους, αλλά ειδικά για τους Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς που ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι".


Ο Χιμένεθ δεν στάθηκε μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια έκανε παρατηρήσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Αρη: "Κάνατε πολλά λάθη. Δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοια λάθη. Δεν γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στον Δέλλα που είναι 35 ετών. Τώρα έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε πολύ αυτή την εβδομάδα".


Αξίζει να σημειωθεί πως παρατηρήσεις στους Γιάχιτς και Μπερνς (ο Γκερέιρο έλειπε λόγω των διεθνών υποχρεώσεών του) έκανε και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος τους κάλεσε στο γραφείο του. Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη και τόνισαν ότι δεν ήθελαν να προκαλέσουν με την επιλογή τους να βγουν να διασκεδάσουν, ενώ δεν περίμεναν ότι θα γίνει τέτοιος ντόρος.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...